LUNCH PÅ NYBROGATAN 38 & SHOPPING PÅ STAN

| Jennifer

Hej! Idag valde jag och Linus att trotsa den sjuka vinterkylan med smöstorm och -14 grader som Stockholm bjudit på. Och vi fick en väldigt mysig dag ändå! Fram emot eftermiddag sprack solen upp men det var fortfarande lika kallt. Dum som jag var tog jag inte med mig några handskar ut så det kändes som mina händer seriöst skulle frysa till is. Nog talat om vädret, vi åkte iallafall till Nybrogatan 38 där vi åt lunch.

Jag tog deras falafel som var helt magisk. Brukar ha svårt för just falafal annars då jag upplever att det ofta blir torrt och smaklöst men både Nybrogatan 38 och Nytorget 6 falafelrätter kan jag varmt rekommendera till er som gillar! Det var så mysigt att sitta där och njuta av lunch när det var snöstorm utanför fönstret. Inte lika mysigt när vi var tvungna att bege oss ut i kylan igen dock..

Vi kom inte många meter innan vi hamnade i Sturegallerian. Det går seriöst inte att gå mer än några hundra meter innan hela kroppen ilar och gör ont av kylan. För att värma upp oss gick vi till Konditoriet där vi tog lite te/cappuccino och delade på deras morotskaka. Efter någon timme gav vi oss ut i kylan igen.

Shopping & lite cappuccino för att värma upp sig!

Vi gick bland annat förbi Twist & Tango där jag hade en liten present att hämta ut. Den var jättefin och nu längtar man ju ännu mer till våren så man får tillfälle att använda den. Får visa er sen vad som låg i påsen. Tack bästa Twist & Tango! Efter att ha kikat i några butiker stod vi inte ut längre så vi åkte hem istället. Men det var verkligen så fint när solen tittade fram och alla gator var täckta med snö!

Min älskling & jag! <3

Nu är vi hemma igen och värmer oss. Vi var nyss uppe på taket och fotade lite i solnedgången, kunde inte låta bli när det var så fint ljus. Snart tänkte jag börja med middagen, blir spaghetti bolognes mums! Hoppas ni haft en fin dag och inte fryst allt för mycket.
Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

A
,

Hur länge har ni varit tillsammans? Så söta! 😊

Systrarnaq
Systrarnaq,
tack!!😃 lite mer än ett år nu 😘
nouw.com/systrarnaq