LÖRDAGSLISTA

| Jennifer

Hur har din dag varit?
Min dag har varit bra och lugn. Har inte varit bakis alls vilket jag tackar gudarna för!

Vad har du gjort idag?
Jag var ute och festade igår och avslutade kvällen med efterfest till 6, så imorse sov jag och han ut. Vi gick inte upp förens vid två tiden. Åt frukost och efter det åkte jag hem vid 4. Hemma har jag inte gjort så mycket sedan dess. Lagat bönbiffar och potatisgratäng med pappa till middag och sen bara slökollat på youtube. Haha tagit det så lugnt verkligen, men det är helg så det är okej!

En låt som du lyssnat non stop på?
Alive med Madden.

Vad gör du just nu?
Nu ligger jag och väntar på att han ska komma hem till mig så ska vi mysa resten av kvällen. Sen funderar jag på om det är värt att ta bilen till affären för att köpa något gott, är dödssugen på chips (som alltid haha..).

Skall du göra någonting kul i veckan?
Nu är det ju bara en dag kvar på den här veckan så berättar mina söndagsplaner istället. Jag ska träna och plugga på förmiddagen. Efter det ska jag möta upp min tjejkompis Hanna och hänga. Sen vid 5 tiden ska jag möta upp Elin och Danielle för att äta en sen lunch/tidig middag, var har vi inte bestämt än. Och på kvällen blir det på bio-dejt!!

Känner du dig stressad?
Ja, det gör jag. Har hamnat efter sjukt mycket i skolan och bara att tänka på det gör mig stressad.

Beskriv ditt humör med tre ord!
Glad, förväntansfull och tankespridd.

Vad gör du när du är ensam hemma?
Lagar pasta, sjunger med till svenska klassiker och sorterar mina kläder.

Hur ser ditt rum ut för tillfället?
Stökigt.. Städade mitt rum i onsdags varpå jag lovade mig själv att hålla det i ett gott skick.. Nu tre dagar täcks golvet av kläder och paket.

Har du köpt något fint denna veckan?
Nej inte vad jag kan komma på nu, efter att kikat på mina kontoutdrag verkar jag spenderar mest pengar på mat och alkohol denna vecka haha..

Något du har på span?
Min drömväska. Jag SKA köpa den senast nästa år! Sen har jag spanat en del på lägenheter med mamma idag. Vi hittade en del guldkorn.

Något du är beroende av?
Inget jag kan komma på faktiskt, det skulle väl vara typ chips isånnafall. Haha!

/ Jennifer

Gillar

Kommentarer