LONDON, HÅKAN HELLSTÖM & MIN HELG

| Jennifer

// Fyra bilder från i Oktober när jag var i London..! //

Hej babes, hoppas allt är super med er! Tänkte bara varna i förväg för ett långt inlägg..

I torsdags efter att jag skrivit klart min hemtenta hoppade jag på ett plan för att åka ner till London på en snabb visit. Egentligen skulle jag hunnit med att gå på Glossybox nyårsfest men mitt flyg blev framflyttat så det vara bara att ta Arlanda Express och skynda sig till flyget. Jag hann med flyget med nöd och näppe och valde att fira med 1 glas vin i luften. När jag landade i London åkte vi till hotellet direkt, tog lite drinkar i baren på hotellet. Och jag drack den godaste drinken jag någonsin smakar "Bubblegum" hette den och det smakade EXAKT som ett godistuggummi. Farligt då det slank ner 3 i rad, efter det fortsatte vi natten vidare på några olika nattklubbar.

På fredagen vaknade jag upp lagom bakis vid 10 tiden, sminkade mig lite och beställde upp frukost på rummet. Helt plötsligt var klockan halv 12 och jag fick väldigt bråttom då mitt flyg hem till Stockholm skulle gå klockan 13 och det tar iallafall minst en timme att komma till flygplasten. Jag sprang till hotellobbyn och fångade upp första bästa taxin jag hittade för att åka ut till flygplasten. När vi kom till flygplasten sprang jag allt vad jag hade till bordningen men jag missade flyget med 5 minuter... Förstår ni ångesten eller? Så där stod jag utan flygbiljett hem och så bakis. Allt jag ville göra där och då var att sätta mig ner på marken och bryta ihop, men istället tog jag mig själv i kragen och gick och köpte första bästa flygbiljett hem. Det slutade med en dyr historia kan jag ju säga och bäst av allt var att jag var tvungen att sitta på flygplasten i typ 3 timmar själv.. BLÄ säger jag bara. Hem kom jag iallafall tillslut, väldigt många timmar senare och då möte älsklings Mickan mig i T-centralen där vi åt sushi och pratade om hur klantig jag var som missade flyget. Efter den sena middagen åkte vi hem till mig och hade sleep over.

I lördags jobbade jag hela dagen fram till halv 5. När jag var klar var det dags att börja stressa igen, men denna gång för att komma hem och fixa sig innan vi skulle till Globen för att titta på Håkan Hellström som hade konsert här i Stockholm. Jäklar va bra konserten var och som alltid när kollar på Håkan live har jag typ gåshud hela tiden. Efter konserten åkte vi till Bernies där vi tog lite drinkar, sen fortsatte vi kvällen på Bergmans och V innan jag tog en taxi hem för att sova.

För även i söndags skulle jag jobba. Helt ärligt var jag helt slut i kroppen igår efter de 3 tidigare intensiva dagarna. Men jag klarade mig igenom dagen och firade det med att ta en nap när jag kom hem från jobbet. Kan lova er att det aldrig varit så skönt med sömn som just då. Resten av kvällen spenderade jag med ... och familjen. Vi åt tacos och firade tredje advent. Ett mysigt avslut på en både hetsig men härlig helg. Även idag har jag försökt ta igen krafterna, skippade skolan för att kunna sova ut och ta en sovmorgon. Det enda jag har gjort är att vara i Linköping och ta det lugnt. Ibland behöver man såna dagar right? Imorgon bär det iallafall hem till huvudstaden igen och då ska jag bland annat på julbord med VILA och julmys hos Vass. Ser fram emot det! <3>/ Jennifer

Gillar

Kommentarer