LITE HÄRLIGHETER JAG FÅTT HEMSKICKAT PÅ SISTONE

| Jennifer

I det här inlägget tänkte jag visa upp några härliga bud jag fått skickat hem till mig den senaste tiden. Gillar att se sådana inlägg på andras bloggar så jag tänkte, varför inte göra ett eget. So let's do this!

Först ut är ett bud med Suger bear hair! Det är ett välkänt märke i USA då b.la. kändisar som Kylie Jennifer osv använder dessa små björnar. Suger bear hair lanserades i Sverige för inte allt för länge sedan, det är ett vegetariskt (!!) vitamintillskott som ska hjälpa till att stärka hårkvalitén. Burken innehåller 60 björnar och ska räcka i cirka 30 dagar. Att bara ta två om dagen är svårt kan jag säga.. De är så goda, typ seriöst godare än vanligt lösgodis och att de dessutom ska ge ett bra resultat på håret känns för bra för att vara sant. Jag har bara hunnit äta dessa i två dagar så kan inte uttala mig kring hur det påverkat min hårkvalité men tänkte att jag skulle göra en liten utvärdering när jag är klar med första kuren.

Sen har jag fått hem en jättefin goodiebag med massa produkter från Bare Minerals. Jag var ju på ett event med dom för någon månad sedan där man fick testa ut sin hudton. Jag fick deras kanske mest kända produkt, mineralpudret. Dessutom fick jag världens skönaste borste till det, ett bronzing pouder, några läpprodukter och en highlighter. Tyckte necessären "nudes for days" som man fick sminket i var så gullig.

Sist, men absolut inte minst. Igår fick jag och Stina hem varsin Glossybox från juni månad. Själva boxen med palmprintet är ju så fin och innehållet var inte så dåligt det heller. Fick ett torrschampoo från Maria Nila som är mitt favoritmärke när det kommer till håret. Av någon konstig anledning har jag dock aldrig testat just deras torrschampoo, så det ska bli kul att testa. Utver torrschampoot fick man en after sun, ett fint nagellack, ett puder (som jag hört mycket bra om) och en ansiktsmask. Alltid kul att testa nya saker, och några av sakerna jag testat från tidigare Glossyboxar är idag favoriter jag använder dagligen. Uppger ni "JenniferQ20" får ni 20% rabatt när ni börjar prenumerera på Glossybox.

Det var det jag hade att visa just nu. Måste avsluta nu och fixa till mig inför ikväll, först blir det taco-kväll med älsklingen sen kommer två vänner till mig över för att dricka lite vin innan vi ska vidare på en fest ett stenkast från mig. Kommer nog bli så kul! / Jennifer

Gillar

Kommentarer