L300

| Jennifer & Stina

Från vänster: Sminkborttagnings mousse, nattkräm för ansiktet, dagkräm för ansiktet, kräm för extra känslig hud runt ögonen.

Titt som tätt trillar det in frågor här vad vi använder för hudprodukter. Nu under vinterhalvåret är det extra viktigt att ta hand om hyn bra. När vi inte slarvar med tvål och vatten använder vi oss alltid av cleaning moussen ni skådar ovan. Den tar bort sminket riktigt bra. Dessutom mycket bättre än tvål som torkar ut ansiktet otroligt mycket. Efter det använder vi oss utav en av proactive plus serien som tar bort det sista sminket man inte får bort med moussen. Förvånas alltid hur mycket smink som sitter kvar på hyn trots att man tagit bort allt. Innan vi går och lägger oss applicerar vi L300 nattkräm. Det är en väldigt fet, intensiv och fuktgivande nattkräm. På morgonen innan vi sätter på smink använder vi oss av L300 dagkräm. Krämen gör huden mjuk, smidig och torkar in i hyn snabbt. Den sista krämen har vi använt oss av runt ögonen. Den fungerar utmärkt runt detta parti där hyn ofta är lite känsligare och behöver extra återfuktning.

Det vi gillar extra mycket med L300 produkter är att det är fria från parabener och mineralojor samt att de är oparfymerade. Detta är en perfekt hudvårdsserie om ni har torr hy och som oss vill bli av med den. Vi är extremt nöjda! / Jennifer och Stina

Gillar

Kommentarer