JAG MÅR DÅLIGT

| Stina

Just nu; klump i magen och allmänt ofräsch. Låt oss kalla denna look smutsigt hår samt "osminkad" = concealer här och där som ändå inte lyckas täcka de mörka ringarna.

Jag mår så himla dåligt!! Senaste dagarna har jag haft en stor klump i magen, svimmat, slarvat med maten och skrattat för lite. Efter 3 underbara veckor på Ralph Lauren ska jag back to normal igen, och jag möttes av ett dåligt jobbesked idag. Jag brukar snitta en lön på *hemlig siffra*5.000 kronor i månaden och jobba mitt ass av mig varje dag på mitt dagtidsjobb men kommer nu bara tjäna ihop *hemligsiffra*.000 i December, pga 6 pass på hela månaden, vilket fick mig att nästan bryta ihop på tunnelbanan påväg hem. Ja, det är bara pengar, men jag jobbar hellre och sliter varje dag än att vara hemma bekväm och tjäna lagom. Jag är inte nöjd då, jag vill alltid tjäna mer än vad jag borde, så jag kan spara mer än vad jag borde, och så jag kan slösa mer än vad jag borde. Jag är en arbetsmyra som älskar att tjäna pengar med andra ord, har och kommer nog alltid vara en. Även fast jag alltid har säkra inkomster varje månad, som bloggen är tillexempel, som jag klarar mig bra på vill jag inte bara ligga hemma 3/4 av månaden, det känns helt jävla obetydligt för mig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, och vill gråta ena sekunden och föräta mig på choklad andra. JAG VILL JOBBA!

Imorgon är min sista dag på Ralph Lauren och trivdes verkligen så himla bra där. Har faktiskt lite seperationsångest på grund av att jag kommer sakna människorna och atmosfären så mycket! Blev frågad om att bli bokad igen i Februari i 3 veckor, men självklart är de exakt de 3 veckorna när jag är i Bali.. Just my luck. Med andra ord har denna vecka inte bjudit på något bra hittills.. Hoppas helgen överraskar med något fint. Kram / Stina

Gillar

Kommentarer