JAG HAR FLYTTAT!

| Jennifer

Förlåt om jag varit lite avlägsen på bloggen de senaste dagarna, men det är för att JAG HAR FLYTTAT!!
Fick nycklarna till lägenheten igår och då satte vi igång och flyttade över alla saker direkt, bästa mamma & Mickan samt mammas vän hjälpte mig med allt. Såå snällt! När vi flyttat över allt åt vi en obligatorisk flyttpizza innan mamma skjutsade mig och Mickan till skeppsholmen där vi gick på en fest. Men mer om det senare då jag har massa bilder från kvällen!

Och idag flyttade Linus även över alla sina saker. Juste jag har glömt att säga det, men vi ska bli sambos. Asså så sjukt, härligt, spännande och ivrigt på samma gång. Jag är verkligen förväntansfull och det känns som att allt kommer bli så mycket roligare när vi är två, till skillnad från en. Så efter att vi flyttat över hans saker åkte vi till IKEA för att köpa på oss saker till lägenhetet, följt av Mio samt elgiganten där vi köpte en dammsugare. Så vuxet att ha köpt sin första egna dammsugare haha! När vi var klara där tog storhandlade vi också och fyllde på med massa mat. Så dagen har varit fullspäckad med andra ord. Nu ligger vi båda döda i sängen och ska nog sova snart faktiskt trots att det är fredag. Det blir första natten vi sover här.

Allt är lite kaos just nu och det står kartonger överallt, så när jag fixat iordning och fått sakerna på sin plats tänkte jag att jag ska visa er bilder på vårt nya lilla hem. Godnatt på er! <>/ Jennifer

Gillar

Kommentarer