INTE HJÄRTA ELLER ORK ATT ÄLSKA

| Frågor/Svar

"Jag har en fråga till dig Stina, du är väl singel nu. Hur går singellivet, någon du dejtar som är extra intressant? Skulle vara kul om du svara på :) Kram"

Fått massor med frågor om hur det ligger till i mitt kärleksliv! Haha, är inte jätteöppen överlag om sånt och har nästan inte skrivit något om att jag och min kille gjorde slut i mars, men skrev heller inte så mycket om när vi var tillsammans. När jag gjorde slut med min första kille, som jag visade mycket bilder på och skrev mycket om på bloggen, började massor med bloggläsare adda honom och försöka komma honom nära. Efter det har jag slutat visa upp den delen i mitt privatliv. Kommer ihåg hur ledsen jag blev över hur mina läsare faktiskt ville "sno" mitt ex. Alltid sett er läsare som vänner så kommer ihåg hur det faktiskt kändes som ett hugg i magen bokstavligen. Är väl ärrad sen den dagen och vill helst låta killen som kommer mig nära få vara utanför blogg-livet, då allt annat hör där till. Ni får ursäkta mig om det låter töntigt, men så känner jag.
Nu är jag singel och dejtar ingen speciell. Händer en del i mitt liv just nu som gör att jag inte alltid mår tip top. Känner inte att jag har hjärtat och orken att älska någon annan på det sättet just nu, jag behöver min tid. Tiden läker alla sår och snart kanske det är min tur att få älska igen.
Kram / Stina

Gillar

Kommentarer