INSTAGRAM INSPO

| Jennifer & Stina

@Sincerelyjules är en riktigt stilsäker kvinna som med hennes enkla klädval alltid lyckas förmedla assnygga outfits. Detta är en riktig inspiration klädmässigt och man önska ju ibland att man hade tillgång till hennes garderob, speciellt hennes väskor!
@Chiaraferragni är bloggdrottningarnas självaste bloggdrottning. Vi läste någon stans att hon har världens största blogg, sjukt coolt ju. Dessutom är hon riktigt stor på instagram vilket inte är så konstigt det heller. Vem vill inte följa hennes glamorösa liv genom världen med alla hennes fashionista kläder!
@Thefashionguitar är en riktigt ball tjej från New York som även hon kan det där med mode. Inspireras väldigt mycker av hennes outfits och man blir ju inte direkt mindre sugen att åka till New York när man följer hennes feed. Hennes favoritfärg verkar helt klart vara blått, desto mer blått desto bättre!

Vi tänkte dela med oss med några av våra favorit instagramkonton såhär en onsdagskväll. Vi följer många människor som vi dagligen inspireras av i flödet. Här ovan får ni tips på tre stycken som vi gillar att följa! Hoppas att det uppskattas! Kommentera gärna och dela med er av era instagram favoriter! Kram på er. <> / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer