I'M IN LOVE WITH..

| Jennifer, Outfits

// Kavaj French Connection // Jeans HÄR // Polo HÄR / Sneakers HÄR //

Jag är kär i mina nya jeans jag fick hem förra veckan från Odenim! Är kinkig när det kommer till jeans, men för mig för dessa 10 av 10. De är så sköna att det känns som att man har på sig mjukisar, töjer sig inte efter man använt de två gånger och sitter som en smäck. Två andra krav som är viktiga för mig är att de är höga i midjan och har långa ben vilket alla dessa jeans uppfyller med.

Jag är 170 cm och bär storlek 36L (L står för en längre modell i benen). Och fick precis veta att Odenim förlänger Black Friday, så fram till midnatt idag får ni HELA -30% OFF PÅ ALLA JEANS HÄR! Dessutom fri frakt och retur. / Jennifer

Blå jeans med slits HÄR!

Förlåt men hur snygga är inte dessa jeans. Tänk till ett par sneakers och en vit oversized jumper. Det är samma slits som på de svarta ovan och det är verkligen så snyggt.

Svarta tighta jeans HÄR!

Något jag insåg att jag saknade i min garderob i början på hösten var ett par svarta tighta jeans, nu har jag äntligen hittat de perfekta. De sitter som en smäck, men är ändå så sköna. Jag är en sån som brukar kasta av mig jeansen så fort jag kommer innanför dörren. Men igår när jag kom hem från middagen tänkte jag inte ens på det och det slutade med att jag hade myskväll i soffan med dessa.

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,

Men så himla snygga byxor!!😍😍😍

nouw.com/evelinaglad
Systrarnaq
Systrarnaq,
emelivet
emelivet,

Såå snyggt 😍

nouw.com/emelivet
Systrarnaq
Systrarnaq,