HELGENS PLANER

| Stina

// .. När man kan vara hemma från jobbet och dra runt i t-shirt hela dagen <3>

Har somsagt inte supermycket "vanligt" jobb på agendan resterande tid av året, så har dragit hemma senaste veckan och jobbat med sånt jag kan jobba med hemifrån (tex bloggen, företag etc.). Det har varit sååå skönt att få slippa gå till jobbet, samtidigt som jag på något sätt blivit alldeles deppig på grund av att jag tycker jag får för mycket fritid. Jag har varit nära på att brista ut i gråt för jag inte pallar att vara så sysslolös, även fast det enda jag gör hela dagarna är att syssla med sånt jag annars aldrig får tid till och alltid önskar att jag hade tid för. Hurusom, imorgon börjar helgen och den bjuder på lite mer händelser. Såhär ser resterande dagar av denna vecka ut för mig:

Torsdag: Halva torsdagen har resan gått och jag har hunnit kolla två avsnitt av favoritserien SKAM, köra till Sickla och kolla julklappar, fixat nytt BankID, sagt upp en försäkring, betalat in prel. skatt och fixat med bokföring. (Låter kul, eller?!). Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig då jag ska in till stan och gå på Julbord på Bardot med Audi-kollegorna ikväll. Ska bli så mysigt!

Fredag: Jobbar från 09.45-18.15 på Audi och på lunchen ska jag ta en promenad längst Standvägen. Jag verkligen älskar att ta promenader såhär tids utomhus! Så kyligt och bitande och man liksom tvingas att gå snabbt för att inte frysa. Efter jobbet ska jag direkt hem till min vän Maiken som ska ha avskedsmiddag för allihopa. Hon ska nämligen dra utomlands och plugga, och det är sista middagen vi alla tjejer i gänget kommer kunna ses innan alla drar. Kanske utgång efter? Får se!

Lördag: Har sovmorgon från jobb så ska passa på att ta en lång och mysig frukost jobbar sedan 10.45-16.15 och efter det blir det hem och äta med familjen innan jag beger mig in till stan igen. Har inga planer i dagsläget men kommer troligen sluta med en AW eller utgång med några vänner, jag avskyr nämligen att bara ligga hemma. Alternativt att jag tvingar Björn bjuda mig på bio, det skulle vara mysigt!

Söndag: Sovmorgon här med, börjar jobba 10.45 och jobbar till 16.15, efter jobbet ska jag på adventsfirande och äta en god middag. Älskar verkligen jultraditioner, även fast det är så himla jobbigt att bli bortbjuden som vegetarian på julbord, det är ju inte mycket vi kan äta på ett traditionellt julbord.. ;) Kram / Stina

Gillar

Kommentarer