HELGENS PLANER..

| Jennifer

- Bilder från för två veckor sedan i Visby, älskar den staden. Så mysig! -

Och så var det fredag, skulle vilja säga något i stilen men att veckorna går för snabbt. Men just nu är jag helt okej med att iallafall den här veckan sprang förbi snabbt, det gör jag för att jag längtar så mycket till Palma som jag och Linus åker till den 17 Augusti. Behöver lite riktig sommar och sol när Sverige sviker än.. Iallafall så är det skönt med helg, tänkte därför dela med mig lite av mina planer den här helgen,

Fredag - Fota med Malin på dagen! Sen kommer Mickan hem till mig på eftermiddagen, vi ska plugga lite omtentor ihop. Framåt kvällen ska vi fixa oss för att fira Fanny och Josefine som fyller år och bjuder på middag. Efter det vankas det utgång vilket jag är ruskigt taggad på, har liksom inte varit ute i Stockholm på hela sommaren!

Lördag - Inga planer what so ever! Ska bara var med min pojkvän, laga god mat och ligga inne hela dagen hade jag tänkt vilket man kan göra med gott samvete då väderprognosen visar regn hela dagen.. Får se om vi kanske orkar röra oss in mot stan på eftermiddagen, skulle behöva kika på lite nya kläder till Palma. Är nämligen sjukt trött på min garderob atm.

Söndag - Jobb! Jobbar från 13-17 så det är ett väldigt skönt pass ändå. Efter det ska jag möta upp mamma och Stina för att äta middag på någon restaurang som ännu ej är bestämd. Efter middagen ska jag hem till Linus, vi ska bada jaccuzzi och dricka vin är tanken.

Har ni några roliga planer för den här helgen? Kram / Jennifer

Gillar

Kommentarer