HEJDÅFEST & TVÅ FÖDELSEDAGSBARN

| Jennifer


Första inlägget för 2020! Hoppas ni haft en bra start på året, det har jag haft. Men mer om det i ett annat inlägg! I fredags styrde jag och Malin en hejdå-fest för alla våra närmaste vänner hemma hos min mamma (hon bor större därav var vi hos henne och inte mig). Jag hade en så rolig kväll, hade inte kunnat tänka mig ett bättre avslut och att alla mina vänner var på plats. Vid halv 2 var alla fortfarande supertaggade efter massa shotande och lekar så då tog vi taxis till Spy Bar där vi fortsatte kvällen långt in på småtimmarna.



I lördags mådde jag inte toppen, men eftersom Stina fyllde år var det bara att kliva upp, ta en dusch och en alvedon. Gick hem till mamma där resten av släkten var, vi åt supergod vegansk brunch som Stina tillagade och firad min lillasyster med paket. Kan ni förstå att hon fyllt 23 år? Känns fortfarande som en liten skitunge i mina ögon.

På kvällen åkte vi ut till Lidingö där Stina och Filippa styrt upp en liten tillställning för alla deras närmsta vänner. Vi var ett sånt härligt gäng som sjöng, dansade och hade det supertrevligt hela kvällen. Men vi ville inte stanna kvällen där heller utan det blev ännu ett stopp på Spy Bar för mig denna helg. Ni förstår ju att jag mådde sådär i söndags. Så i söndags tog jag det bara superlungt, åt massa onyttigheter och myste. Hur har ni haft det sedan sist?


LOOOONG time, no see! Asså det här med bloggandet och hur vi ska göra med den framöver har verkligen gått upp & ner det senaste. Som ni märkt har det stått tomt här veckovis stundtals och jag har egentligen inget att säga om det. Kommer inte be om ursäkt för det blir tröttsamt i längden men jag har faktiskt inte haft tid. Har haft så mycket med flytt, i mitt privatliv och i skolan och den tiden jag haft över har jag valt att spendera med vänner.

Men vi ska försöka bli bättre och i vår kommer vi ha mycket mer tid att lägga på bloggen. Det känns bara tråkigt att allt runnit ut i sanden typ, vår lilla bebis som varit med oss sedan jag var typ 19 år.
Helgen har iallafall varit toppen och jag ville dela med mig av den till er. Summering; jag har haft hejdå-fest för mina vänner och sen har jag firat Stina och Filippa som fyllt/fyller år.

TACK från botten av mitt hjärta ni som är inne här varje dag trots att vi det senaste halvåret knappt bloggat alls. Ni är så fina! Massa kramar. / Jennifer

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
Håller med henne ovan, blogga är inget måste. Man ska blogga när man känner för det. Vad kul att titta in er blogg, den verkar vara superbra, jättebra inlägg ❤️
nouw.com/evelinaglad
evelinaglad
evelinaglad,
Håller med henne ovan, blogga är inget måste. Man ska blogga när man känner för det. Vad kul att titta in er blogg, den verkar vara superbra, jättebra inlägg ❤️
nouw.com/evelinaglad
Systrarnaq
Systrarnaq,
Det har du så rätt i, och tack så mycket va glada vi blir <3
nouw.com/systrarnaq