GRÖNA LUND MED DEVOTE

| Stina

Hej hjärtan! Redan onsdag idag, sjukt va veckorna går snabbt såhär precis innan semestertider, eller håller ni inte med mig? Jag ligger hemma och är sjuk idag tyvärr och det känns ju sådär. Skulle egentligen gått på ett event som Lovisa höll med Nelly men känner att jag måste lyssna på kroppen på riktigt nu. Jag kan typ inte ta det lugnt och därför hinner jag aldrig bli frisk helt.. Men ska ligga och kurera mig hela dagen, vill ju må bra till imorgon när vi åker ner till Göteborg för en weekend.

Till något roligare tänkte jag berätta om min roliga idag igår. Vid 11 så mötes jag och flera andra glada och spännada Devote-tjejer utanför Gröna Lund. Trots att der regnade var vi taggade på en heldag på Grönan! Vi fick vara där innan det öppnade för allmänhetet, så vi kunde åka hur mycket som helst utan någon kö alls. Goals!

- En groupie innan det var dags för ett åk i berg&dal banan! -

- Söta Margaux och Andrea faststpända och redo för avgång haha! -

- Juste! Jag åkte Ikaros, och såhär glad var jag när jag kom ner och insåg att jag överlevde. Den var så läskig haha! -

- Sen var det dags för matpaus, jag tog en god sallad! Med Bianca & Tove. <3>

- Efter maten körde vi 5-kamp. Tyvärr vann inte mitt lag..! -

- Och en sista gruppbild men våra härliga regnponchos. Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Right? ;) -

Hade en sån härlig dag på Grönan och det var kul att åka massa attraktioner. Speciellt stolt är jag över mig själv som vågade åkte Ikaros!! Det var hur länge sen som helst jag var på Gröna Lund, eller någon nöjespark överhuvudtaget så det var också kul. Dock var jag helt genomfrusen efter en dag i regnet och jag kan tänka mig att det kan ha bidragit till att jag blivit sjukare idag. PUSS! / Stina

Gillar

Kommentarer