FREDAG I ALL ÄRA

| Jennifer

// Stress med klädval imorse, blev att jag jag hoppa i min byxdress fråm Drylake. Ett plagg som passar till allt! //

Goddag! Hoppas ni haft en bra fredag än så länge. Min började på topp men en frukost på Riche med Stina som ni kan se i inlägget under. Efter frukosten gick vi längs med Strandvägen och stannade för att fota lite outfits på vägen. Solen sken som aldrig förr och trots att det var kallt kändes det ändå som vår i luften, det gjorde mig glad.

Nu är jag hemma och laddar om batterierna. Har bokat in två svettiga träningspass som avslut på denna vecka. Passen heter abs och ass (haha) och är mina absoluta favoritpass. Älskar när det verkligen känns att man tagit i efteråt. Resten av denna fredag ska jag spendera med pojkvännen, laga middag och titta på Zoolander hade jag tänkt. Vi är nämligen bjudna till förhandsvisningen av Zoolander 2 nästa vecka och jag tänkte ta med mig honom. Då mitt i allt nämner han att han aldrig sett Zoolander.. Hur kan man missat den filmen? Jag och Stina dedikerade halva vår barndom till den, skämt åsido.

Det är min lugna och alldeles perfekta fredag det. Jag sparar på krutet och slår klackarna i taket imorgon istället. Nu ska jag packa gymväskan och börja röra på mig. Ha en fortsatt fin fredag! <3>/ Jennifer

Gillar

Kommentarer