FRÅGOR / SVAR

| Frågor/Svar

Vad är era bästa tips när man gjort slut med någon?
Våga gå vidare, sysseltsätt sig med massa roliga saker, gå ut och dansa med dina vänner och träffa nya killar! Både jag och han var väldigt inställda på det så att vi gjorde slut var ingen chock för någon av oss. Jag hade tappat känslorna men det tog ändå väldigt hårt på mig då jag tyckte han var en underbar person. Det som gjorde mest ont i mig var att jag visste att jag aldrig mer skulle kunna umgås med honom på samma sätt och att en människa som var hela mitt liv just då inte längre skulle finnas kvar. Jag grät i flera dagar och tänker självklart på det fortfarande. Minnena kommer alltid finnas kvar och det är faktiskt inget jag vill glömma. Jag tror att man lär sig mycket av varje relation i livet, både de goda och de onda, och jag är bara tacksam för dessa minnen och de är inget jag vill sopa bort! Kram

Vem är ni där med? Om ni är där själva, vem tar era bilder i så fall?
Vi var i Venedig med vår mamma och mormor. Bilderna på oss är det vi själva som tar då de inte är direkt proffs på att fotografera haha!

Hur har du gjort dina lockar? Superfina verkligen, vill också ha så!
Vi lokar våra hår med en vanlig locktång från Babyliss (går att köpa på Ahléns). Istället för att färsta håret i topparna och rulla upp så börjar istället uppfrån och ner och rullar upp håret. Då slipper du dessa "docklockar" och får mer natuligt svall.

Hej, jag har ett problem. Jag har varit tillsammans med min pojkvän lite mer än 1,5 år men det känns som jag är lågt prioriterad. Jag vill gärna träffas ganska ofta, det blir nästan alltid så att jag frågar om vi ska ses. Ofta blir de så att han vill spela ikväll, eller att han ska träffa kompisar. Han verkar inte bryr sig så speciellt mycket om vi träffas först efter 10 dagar. Tycker detta är jobbigt, har pratat med honom om det här men han tycker det är töntigt att jag blir ledsen av detta. Vad ska jag göra? Är jag överkänslig? Hjälp mig snälla.
Hej! Absolut är du inte överkänslig och om du mår dåligt över det borde du verkligen göra något åt det. Självklart är det svårt för mig att sitta här och säga vad du gör göra och inte bör göra då jag enbart vet såhär lite om eran relation. Du borde verkligen prata med din kille och försöka få han att förstå hur jobbigt det faktiskt är för dig. Sen tycker jag också du borde tänka och verkligen känna hur du egentligen känner. Om han får dig att må dåligt.. är det verkligen värt att stanna i relationen då? Självklart ska man ej rusa ur något, men personligen tror jag på att det är bättre att försöka gå vidare och hitta människor man mår bra utav än att vara i relationer man bara blir ledsen av! Hoppas det löser sig och att du mår bättre snart. Kram


Hur länge håller färgen?
Ca 1 vecka eller längre beror på hur väl man sköter om det. Vi blir brunare med hjälp av bästa Sanna på Salong Crea Diem.
Ni hittar henne HÄR .

Gillar

Kommentarer