FRÅGOR / SVAR

| Frågor/Svar

Vart har du köpt solglasögonen?
De är från Ur&Penn!

Varifrån kmr klänningen?
Det är ett gammalt linne från H&M

Hur fick du jobbet? Och vad går det ut på? Låter som ett jätte roligt jobb!

Jag jobbade med att arrangera skolfester under påsklovet på Berns, de som hade hand om det tyckte jag gjorde ett riktigt bra jobb och tipsade om mig. Sedan fick jag förfrågan om jag ville komma på möte med Solidaritet osv. Nu har jag jobbat där 2 onsdagar, och jag stormtrivs! Jag gillar verkligen stället och tycker detta är ett perfekt jobb när man är 18 år som mig. När jag fick jobbet tipsade jag även om min vän Filippa, så nu jobbar hon och jag där tillsammans som en duo. Jag skriver upp kompisar och de som vill på lista, hänger på stället och träffar alla och festar!

Är ni tvillingar eller bara systrar?
Vi är systrar! Jennifer är 94a och jag är 97a

Skulle inte ni kunna göra en guide på uteställen (för 18-åringar) i Stockholm? Om man vill ta en öl eller två, eller om man vill dansa osv. Vore jättekul!
Självklart! Vilken bra ide. Håll koll på bloggen, kommer upp inom kort!

Hej! Vilken skola och vilken linje går du? Du verkar vara så himla duktig i skolan! Kram
Jag går Jensen Gymnaisum Norra och läser inriktning Ekonomi Juridik. Jag satsar mycket på skolan och har en positiv inställning vilket har lett till att jag fåt bra betyg. Att få bra betyg är något som också motiverar mig. Kommer faktiskt gå ut 2an med A/B i alla ämnen (förutom matte där jag går ut med ett E) och är supernöjd! Allt slit blir liksom värt när man ser att man får tillbaka! Kram!

Gillar

Kommentarer