FRÅGOR & SVAR

| Frågor/Svar

Hallå en fråga är ni tvillingar? Ni är så lika tycker jag!
Svar: Nej vi är systrar, det skiljer cirka 2 och ett halvt år mellan oss vilket är en perfekt åldersskillnad om ni frågar oss. Det är faktiskt lite kul hur ofta vi får frågan om vi är tvillingar, både i verkligheten och på sociala medier. Vissa tycker vi är jättelika medan andra inte ser några likheter alls..!

Hur tacklar ni elaka kommentarer ni får?
Svar: Vi får faktiskt tack och lov inte så många elaka kommentarer, vi har så snälla läsare hehe! Ibland händer det att vi får någon elak kommentar men då tar vi bort den direkt, vi tycker inte elak och negativ energi hör hemma på vår blogg. När vi får taskiga kommentarer brukar vi tänka typ "Vilken normalrubbad människa skulle ens skriva något elakt till någon på internet?!". Felet ligger inte hos oss, utan det är fel på personen/personer som känner att den behöver trycka ner andra för att må bättre.

Vad jobbar ni med? Kan ni inte berätta i ett inlägg!
Svar: Vi jobbar b.la. med bloggen, ibland samarbeten genom instagram osv. Om man bortser från sociala medier jobbar Jennifer i Vila som är en klädbutik och Stina jobbar på Audi med bilar.

Tips på bra klädmärken i Stockholm?
Svar: Tycker faktiskt utbudet i Sverige blivit mycket bättre de senaste åren. Vi gillar River Island, H&M, Zara och Gina Tricot som alla är budget med snygga alternativ. Sen gillar vi Filippa K, Acne, Busnel, Anna Holtblad, Daisy Grace och Dry Lake osv som är lite dyrare alternativ!

Vad använder ni för produkter till erat hår? Tycker ni har så snygg kall färg båda två!
Svar: Tack så mycket! Vi använder oss av både silverschampoo och silverbalsam, oftast den här. Sen brukar vi även lägga in den här inpackningen ibland för att kalla ner tonerna i håret. Och vi båda tycker man får bäst resultat om man har inpackningen i torrt år och minst 30 minuter per gång. Sen försöker vi också använda värmeskydd när vi plattar/lockar håret. Använder man inte värmeskydd får håret en mycket varmare nyans direkt pga att värmen som sliter på håret.


Om ni fick boka en resa vart du vill i hela världen och åka redan imorgon, vart skulle ni åka?
Svar: Bra fråga faktiskt, vi funderar på att åka iväg på en resa snart för lite värme och semester.. Dock tänkte vi någon stans i Europa då, men om vi fick välja valfri plats i världen skulle vi nog valt Hawaii eller LA.

Vad äter ni till frukost när ni är hemma?
Svar: Vi äter typ ALLTID frukost, utan frukost fungerar ingen av oss på morgonen. Vad vi äter beror lite på vad vi har hemma för tillfället. Ofta blir det avocado mackor, yoghurt med granola & bär samt kaffe/te. Sen dricker vi alltid en ingefärshot på morgonen, måste lägga ut receptet här. Det är både supernyttigt och gott (efter man vant sig hehe)!

Gillar

Kommentarer