FRÅGOR & SVAR

| Frågor/Svar

Plz Stina recept du gjorde idag på din snapchat story med pulled havre och falafel i pulled oat bread. Lät så gott och intressant kan du inte dela recept på det?? Älskar när du delar vad du lagar på din snap blir så inspirerad :)
Svar: Hej! Har somsagt börjat dela lite recept på Snapchat och de är så kul att ni är många som är intresserade! Så enkelt att dela där så tänkte göra det ofta. Men har även tänkt att börja dela en del här i fullständiga inlägg då jag har märkt att det varit så uppskattat på Snapchat. Ska fixa så det kommer upp lite här inom kort! Håll utkik.

Hej, spännande att flytta. Ska också göra det vid årsskiftet. Har du köpt en lägenhet eller hyr du. Skulle vara spännande att höra hur du gick till väga för att få tag på lägenheten. Lycka till med flytten!:)
Svar: Lägenheten är en bostadsrätt så hyr inte! Tack det har gått så bra! Skönt att äntligen vara på plats! :)

Jennifer som jag fattat det har du också flyttat? Bor du och din kille tillsammans? Berätta gärna mer :)
Svar: Ja precis, flyttade för lite mer än en månad sedan nu till en egen lägenhet. Trivs så bra här, även fast det är litet så är det väldigt högt i tak vilket gör att man upplever den större. Och ja, jag bor med Linus. Han flyttade in samtidigt som mig här i lägenheten. Egentligen var väl tanken att jag skulle flyttat in själv först. Men eftersom vi suttit ihop i snart ett år och alltid sover med varandra kändes det naturligt att han flyttade in med mig. Vi både trivs jättebra här och jag älskar att vara sambo med honom, min kille. <>

Hej! Tack för en superblogg, keep that going!! Undrar lite om eran syn på tinder och tinderdejting?? Hade vart intressant att få höra eran åsikt, då det har blivit så sjukt stort på senaste!! Puuuss
Kram: Men åh tack själv!! Vi tänkte att det hade varit kul att svara på detta med ett vad Stina tycker och ett vad Jennifer tycker.. First off Stina: "Jag känner väl när det kommer till Tinder och tinderdejting att jag inte dömer folk som gör det men att jag själv helst ej gör de. Jag har inte Tinder men typ ALLA mina vänner har det, eller iallafall kanske 80% och många har ju träffat sin partner genom just Tinder. Jag hade Tinder en superkort tid när jag gick i gymnasiumet på skoj för tjejerna i klassen också ladda ner det när vi hade en tjejkväll. Träffade faktiskt en kille genom det då, som jag dock hade en del gemensamma vänner med så kändes inte knäppt, hade ju sett honom förut. I dagsläget hade jag nog ej laddat ner det dock. Känner ej att jag pallar söka kärlek, de får komma till mig. Puss!" Jennifer: "Jag tycker typ inte så mycket om tinderdejting för att jag aldrig liksom använt det själv. Eller hade det typ två dagar när jag var singel en period men kände direkt att det inte var något för mig. Vet däremot många och hört många som ses där igenom vilket är kul! Men för mig är det ingenting! "

- En bild från kampanjinspelningen med Gina Tricot för förra veckan! -

Gillar

Kommentarer