FÖRSTA HELGEN I ROM

| Jennifer

Hej fina ni! Senast jag skrev var jag ju supersjuk och det blev tyvärr värre under helgen, hann trots det med att göra lite roliga aktiviteter ändå. I lördags vaknade vi upp (och jag trodde jag mådde lite bättre) och började fixa oss för en liten party brunch som Stina och Sanna höll i på Samba Maki vid 13.

Jäklar va kul vi hade och efter ett tag kom det verkligen igång och blev dagsfest. Vi stod i flera timmar och dansade med till dj:n. När kl blev 21 åt vi middag på samma ställe, dvs Samba Maki. Efter det var vi lite i valet eller kvalet och vi skulle fortsätta ut men vi tog ett moget val och beslöt oss att åka hem efter att ha festat hela dagen.

Det var jag tacksam för i söndags när jag vaknade upp och var superhängig pga sjukdom och att jag inte då var så bakis. Vi chillade hemma i vår lägenhet hela förmiddagen, städade och pysslade. Vid 14 gick vi ut för att äta lunch.

// Gosigaste mjukis-setet, hoodie HÄR & byxa HÄR // Trench Twist&Tango // Sneakers HÄR //

Men först stannade vi vid en söt liten gata precis bredvid vår för att fota! Jag bar den skönaste outfiten i söndags, har levt i det där mjukis-setet sedan dess!

Alla gator är så mysiga var man än går, titta här står en tant och gör hemmagjord pasta liksom.
Har redan ätit så mycket god pasta, och mer ska det bli mina vänner!

Söndagens lunch intogs iallafall på ett ställe i närheten till oss. Vill ni veta det bästa med det här stället? En pasta kostar 4 EURO!!!!!! Den är riktigt god desstuom. Är inte det de sjukaste ni hört? Det händer ju bara i Italien.

Vi var inte mätta efter lunchen så vi fortsatte matfesten med glass på ett ställe i närheten av vår lägenhet. Efter det gick vi bara hem och tog det lugnt resten av dagen, jag började må superdåligt efter min sjukdom så jag totaldäckade när vi kom hem och sov i princip till imorse.


Idag Stina överraskade med frukost på sängen. Jag har bombat med grapefrukt, apelsiner, ingefärste och annat nyttigt de senaste dagarna och idag mådde jag mycket bättre.

Stina lånade mitt set idag som jag länkade här ovan och hon älskar det lika mycket som jag.
Kommer bli svårt att kunna behålla det själv nu...


Satt inne hela för och eftermiddagen med Sanna och pluggade på min nya kurs. Vid 15 när Stina kom hem tog vi allihopa en promenad för att samla ihop 10.000 steg. Vi hann även med att shoppade lite nödvändigheter till lägenheten så som glas, galgar osv samt ta varsin kaffe i solen.

Jag och Stina i ett vårigt rom, har varit hela 18 grader idag!

På hemvägen stannade vi och tog lite foton i solnedgången. Kan fortfarande inte förstå att jag bor här nu?!?! Sen köpte vi även med oss middag i form av supplies (risbollar typ, mycket godare än vad det låter). Sen försvann bara kvällen iväg. Nu ska jag iallafall sova. Puss & godnatt! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

emmaizabelle
emmaizabelle,
Rom är så himla fin stad!
nouw.com/emmaizabelle
Systrarnaq
Systrarnaq,
Jaa helt fantastiskt!!! Kram
nouw.com/systrarnaq
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad mysigt, staden ser så fin ut! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229