EVENT MED NOT FOR SALE

| Jennifer

Hur mycket älskar man inte naked juice bar? De helger jag jobbar lever jag på dessa!

Fina tjejer, Felicia & Lovisa! <>

Jag gillar verkligen dessa tröjor, båda snygga och med ett starkt budskap!

Och en sista bild på mig och Felicia. Efter att ha sett dessa bilder kan vi konstatera en sak, jag behöver brun utan sola mig ikväll haha!

Tidigare ikväll åkte jag in till stan för att gå på ett event som Vanessa och Vendela anordnade! När vi kom dit bjöds det på naked juice bar som ligger mig varmt om hjärtat, massa sushi och yollibox till efterrätt. När vi ätit klart höll Felicia och Lovisa som tillsammans driver företaget "not for sale" ett föredrag om människohandel och konsekvenserna av det. Människohandel pågår dagligen runt om i världen, även i vårt lilla Sverige, och det är alldeles för många kvinnor och barn som far illa. Jag fick verkligen ont i magen när jag hörde historier om kvinnor som våldtagits dagligen år ut och år in.. Ingen ska någonsin behöva genomgå något så hemskt. Det Felicia och Lovisa gör är så himla fint och jag tycker verkligen ni ska klicka er in HÄR på deras hemsida för att läsa mer om vad Felicia och Lovisa gör för de utsatta tjejerna samt hur du själv kan vara med och hjälpa. På deras hemsida säljer de bland annat jättefina smycken i form av skyddsänglar där pengarna går till att stötta kampen mot människohandel.

Det var väldigt omtumlande och gav mig både en och annan tankeställare. Jag sa det när jag gick där ifrån, det var annorlunda till skillnad från de event jag brukar gå på, men på ett bra sätt. Bland det finaste som finns är ju människor som lägger ner hjärta och själ i att hjälpa andra i nöd. Nu ska jag krypa ner i sängen, har en lång dag framför mig imorgon. Godnatt! / Jennifer

Gillar

Kommentarer