EPIC ESTONIA

| Stina

Imorse vid 10 ankom vi till Estland! Vi möttes upp av vår privata guide, lämnade väskorna på hotellet och drog sedan på en rundtur i Gamla Staden. Verkligen en av de finaste städer jag någonsin sett!

Vi kollade in olika utkiksplatser och kända platser i staden, Tallin. Fanns väldigt många utkiksplatser där man kunde se ut över hela staden. Jättemysigt!

Efter lite projekt på dagen drog vi ut på en segelbåt. Vi har verklign haft tur med vädret idag! Strålande sol och lagom vindigt. Underbart verkligen!

Sen var vi på coolaste middagen någonsin! (mer om det senare). Ni ser ju bara på denna lilla bild hur drömmigt det är. dock var det ju självklart tusen gånger finare och mysigare än verkligheten.

Vilken dag! Vi har verkligen hunnit med massor med kul och Tallin var verkligen högt över mina förväntningar. Just nu ligger jag på vår svit, som förövrigt också är helt drömmig. Både jag och Filippa är väldigt trött så det blir en myskväll här i sängen. Imorgon har vi massor med aktiviteter att göra. Jag älskar Estland! Kram / Stina

Gillar

Kommentarer