EN TISDAG MED MAYBELLINE

| Jennifer & Stina

Idag vid halv tre möte vi upp tjejerna från Maybelline och ett glatt gäng med tjejer vid Mood gallerian. Därifrån tog vi tillsammans taxis till en lokal på söder där Maybelline höll ett event. Gigi Hadid har lanserat sin make up serie tillsammans med Maybelline så det firade vi. Vi var faktiskt dom första som fick prova på produkterna i Skandinavien då serien inte släppt än. Om vi inte missminner oss så släpps serien nu på torsdag i alla H&M butiker, men eftersom det är en limited editon kollektion gäller det först till kvarn! Vi tog massa bilder under eftermiddagen, tiden gick så himla snabbt och vi var säkert där i fyra timmar. Så här kommer en bomb med bilder!

Några av produkterna, hur fina och lyxiga känns inte förpackningarna!! Lite Kylie Jenner inspirerande nästan?

Sen fick vi en presentation av kollektionen och det är två olika serier i den som hette east coast and west coast. West coast är en serie inspirerad från LA med fokus på glow och markanta läppar. Medan east coast är inspirerad av NY där det läggs mer fokus på ögonen med eyeliner osv. Vi fick två olika favoriter, Jennifer valde att bli sminkad i east coast serien och Stina i west coast.

När vi var färdigsminkade blev vi stylade i kläder från NA-KD innan vi fotades för Maybelline. Bilderna kommer imorgon senast sa fotograften, så vi lägger upp dom här då!

Efter ett tag blev vi hungriga och det bjöds på bubbel och sötsaker.

När alla fotat klart kom det pizza och alla blev överlyckliga, ni skulle sett hur alla fotade som galningar haha. Men asså helt ärligt den finaste pizzakartongen vi någonsin skådat, med gigi hadid loggan. Helt klart värd att fota!

När vi smaskat i oss pizza bytte vi och @Josefineeriksson om till våra "gigi-squad"-morgonrockar för att ta lite fler foton! Som sagt resultatet får ni se imorgon när vi får alla foton skickade till oss.

Innan vi gick fick vi med oss hela kollektionen hem, förstår ni hur glada vi blev eller?Sammanfattningsvis har vi haft en sån härlig eftermiddag med Maybelline, fått göra oss fina med nya sminkkollektionen, bli stylade, äta massa pizza och hänga med härliga tjejer! / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer

Chanapha ,
Så härligt det ser ut! Jag ser framemot att testa produkterna om jag lyckas få tag i en förstås 😃 <3
chanapha.se
Systrarnaq
Systrarnaq,
Jaa så bra!!😘
nouw.com/systrarnaq