EN SÖNDAG PÅ IKEA & JAKTEN EFTER INREDNINGSPRYLAR.

| Jennifer & Stina

Som Jennifer nämnde i tidigare inlägg åkte vi ut till IKEA kungens kurva idag för att kika på saker till Jennifers nya lägenhet. Men innan vi åkte dit åkte vi förbi vår moster för att säga hej till deras små kattungar. Finns det något sötare eller? De är cirka 8 veckor nu och små busar hela bunten. Vi hittade dom i badrumskommoden när vi kom hem. Dom hade alltså klättrat in där underifrån och låg och myste bland alvedonen och tandkrämen. Så jäkla söta! Här har ni en bild på en utav de fyra ungarna. Dom är typ omöjliga att få med på bild då dom rör på sig hela tiden!

Sen åkte vi ju som sagt till IKEA för att kolla på lite förvaringsmöjligheter samt köpa lite köksredskap osv. Eftersom Jennifers lägenhet inte är så stor och vi båda har mycket kläder, smink och smycken måste hon få plats med allt på något vis. Ett alternativ är att bygga upp sängen och ha byråerna ni ser på bilden till vänster, det ger en hel del förvaring. Vi köpte inga byråer idag utan ska hem och tänka till en extra gång! Nu är det ju IKEA möbler så det är inte JÄTTEdyrt men det blir ändå några tusen om man ska ha alla delar, så man vill ju vara säker på att det passar in!

Efter någon timme behövde vi en fikapaus. Det blev kaffe och lite godsaker för att få upp energin igen!

Innan vi gav oss ut på jakt igen, denna gång efter brickor, tesilar, durkslag, vitlökspress och allt sånt där annat nödvändigt man behöver i köket. Vi båda anammade söndagen, osminkade och lagom sega. Tillslut hittade vi iallafall mycket av de saker vi letade efter, b.la. en skön bäddmadrass till Jennifers nya säng. För en säng är ju iallafall första prio när man flyttar.

Dock har ju IKEA kanske inte de snyggaste inredningssakerna, så handhanddukar och badrumsmatta gick vi över till H&M Home och köpte istället. Sen blev det även en sväng inne på Royal Design för att kika på grytunderlägg och bestick. Så idag har det blivit massa inredningsshopping, vilket har varit väldigt skoj faktiskt. Däremot tar det väldigt mycket på energin så när vi kom hem runt halv 6 var vi tvungna att ta en kvarts power nap innan det var dags att fixa till tacosen som vi precis ätit! Resten av kvällen kommer vi lägga tid på packning då Stina åker utomlands imorgon och rensning av Jennifers saker för att sedan kunna börja packa ner allt i kartonger. / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer