EN OPÅSKIG PÅKHELG

| Jennifer

- Tidigare idag ute i solen, första gången solen tittade fram den här helgen! -

Hej på er! Det var ett tag sen sist nu och det har berott på att jag inte haft någon dator. Min dator fick för sig att gå sönder efter jag skrev sista inlägget, men nu verkar den helt plötsligt fungera igen..

Iallafall, vad har jag haft för mig sedan sist? I fredags åt jag middag med Mickan innan vi gick hem till Hanna där vi var ett gäng med vänner som förade. När resten skulle gå ut valde jag istället att åka hem till Linus och krypa ner bredvid honom. I lördags jobbade jag hela dagen och på kvällen hade vi dejt-night. Vi lagade gräddig pastas och tittade på Micke & Veronica som gick på tv. Vi båda var helt slut och somnade strax efter 11 någon gång. I söndags jobbade jag igen, efter jobbet fikade jag med några vänner sen gick vi hem till Hanna och lagade middag och myste. Sen mötte jag upp Linus och åkte hem till mig och sov.

Idag vaknade jag upp vid 10 tiden, skönt att få sova ut lite då jag vaknat av mig själv innan 7 de senaste dagarna. Vi åt frukost i sängen, tittade på youtube och sen fick jag lite bråttom att fixa i ordning mig. För vid 12 tiden skulle jag möta upp några tjejkompisar för brunch på kaferang. Efter vi brunchat köpte vi varsin kaffe to go och satte oss i solen. Ikväll blir det att bara ta det lugnt här hemma med Linus. Laga lite middag och packa/planera inför imorgon (trots att vi bara är borta över dagen.. haha). Det var min opåskiga påskhelg det.
Vi hörs mer senare, okej? Puss / Jennifer

Ps. Tredje gången jag skrev om den här texten då allt råkade raderas två gånger. Så ha överseende om jag inte är så detaljrik haha.

Gillar

Kommentarer