EN LISTA OM KÄRLEK

| Jennifer

Godkväll på er hjärtan! Jag kom hem för ett litet tag sedan, var och åt söndagsmiddag med Stina och mamma tidigare ikväll. Så mysigt verkligen! Jag är dock helt slut efter en lång dag och hade noll fantasi när det kommer tills uppdatering av bloggen tills jag hittade den här lite roliga listan som handlar om kärlek. So here we go!

Är du i ett förhållande? Ja, sen lite mer än ett år nu! <3

När går gränsen vid otrohet? Gränsen för otrohet går enligt mig när man visar intresse för någon annan på mer än bara ett vänskapligt sätt, kan vara både emotionellt och fysiskt.

Är du romantisk? Jag inbillar mig nog att jag är romantisk men när det kommer till kritan är jag nog inte jätteromantisk. Min kille är helt klart romantikern i vårt förhållande.

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Någon som får mig att känna mig älskad och uppskattad. Jag analyserar allt i mitt liv väldigt mycket så även någon som lyssnar och kan ge mig råd. Han ska vara omtänksam och trevlig mot alla, som Linus.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Jag bryr mig väldigt mycket och är kärleksfull, är han nedstämt vill jag alltid få honom att må bättre. Är nog ganska "needy" också kan jag tänka mig, behöver en kille som visar uppskattning till mig.

Vad är viktigt i ett förhållande? Absolut viktigast är ju tillit, har man ingen tillit har man inget förhållande att bygga på helt ärligt. Sen tycker jag humor är viktigt i ett bra förhållande, att man skrattar och har roligt i varandras sällskap.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ohja.. Jag har väldigt lätt till gråt, gråter flera gånger i veckan och tror jag har gråtit framför alla min närmsta där inkluderat Linus. Tycker absolut inte att det är något som helst fel med att gråta, det visar bara att man faktiskt genuint bryr sig.

Har du lekt med någons känslor? Inte med flit (vem gör ens det, lame..) men ibland tror jag att det har uppstått dålig kommunikation vilket gjort att någon kanske tror att det är mer än vad jag tycker.

Hur många har du varit ihop med? Jag har varit ihop med fyra stycken där det varit seriöst och tre av dessa har varat en över ett år. Sen har man ju dejtat lite men inget som blivit mer "på riktigt".

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vill vara i ett förhållande såklart annars hade jag inte varit det haha.. Men tycker inte man ska tvinga på det heller, är man inte redo eller känner att man vill vara singel ska man vara det. Men för mig är verkligen inte singellivet något som någonsin har lockat faktiskt..

Är du en bra pojk/flickvän? Ja det skulle jag absolut vilja påstå!

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Jag har nog aldrig varit i en situation där jag blivit dumpad. Det har antingen varit att jag inte vill vara tillsammans mer eller att vi har tagit ett gemensamt beslut om att inte vara tillsammans längre. Kan inte ens tänka mig hur hemskt det måste vara att bli dumpad av någon man fortfarande älskar.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? De var så unga haha, pappa 18 och mamma 19.

Hur skulle den perfekta dejten se ut? Jag tycker den perfekta dejten är att man går ut och äter på någon mysig restaurang, dricker några glas vin för att lätta upp stämningen och har bra samtal. Efter middagen går man vidare för en till drink på någon bar. Bara liksom ha trevligt och äta gott, behöver inte vara mer speciellt än så!

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Jag har aldrig velat gifta mig eller ens tänkt tanken om det. Minns när vi var yngre och alla tjejer gick runt och pratade om hur deras framtida bröllop skulle se ut. Däremot har jag ändrat mig de senaste året typ, känner att det ändå är en fin symbolisk handling för att visa sin kärlek för en annan människa. Vill nog ha en intimt och mysigt bröllop!

Vill du ha barn? Ja gud ja!!! Vill verkligen ha barn någon gång i framtid men inte just nu..

Blir du lätt kär? Nej inte alls. Blir ofta typ motsatt effekt för mig om någon visar intresse eller är för på.. Men när jag väl blir kär blir jag så kär!

Vad är det mest avtändande du vet? Killar som tror dom är balla och ska vara aggressiva. Big no no!

Har du fått ditt hjärta krossat? Nej, tack och lov har jag inte det.

Hur länge höll ditt längsta förhållande? Mitt längsta förhållande var med mitt ex och vi var tillsammans i lite mer än 4 år med en lite paus också.

Hatar du ditt ex? Absolut inte! Ingen av mina ex har slutat på dåliga terms så vi hälsar alltid och snackar lite när vi träffas. Dessutom har vi många gemensamma vänner så det skulle bara vara jättestelt annars!

Har du kvar någonting från dina gamla förhållande? Innan jag flyttade hittade jag en gammal tavla jag fick av mitt ex men den har jag inte kvar längre. Annars har jag nog inget..

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Har inte bara en utan alla mina närmsta är de absolut viktigaste, vet inte vad jag hade gjort utan dom.. Så Linus, Stina, mamma & pappa och mina vänner.

Jag avslutar det här inlägget med en bild på mig och Linus från i somras! <3
Nu ska vi ha myskväll här hemma, blir chips & dipp. Yummie! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

linaericsonstahlin
linaericsonstahlin,

Kul lista!! Riktigt kul att läsa <3

nouw.com/linaericsonstahlin
Systrarnaq
Systrarnaq,
va kul att du tyckte det!! 😘
nouw.com/systrarnaq
claratime
claratime,
kul lista❤️
nouw.com/claratime
Systrarnaq
Systrarnaq,
ellerhur!! 😘😘
nouw.com/systrarnaq
Melinda
,

Var är kjolen ifrån på sista bilden? Sååå fin!

Systrarnaq
Systrarnaq,
Den är från Gina Tricot förra våren tyvärr..! kram
nouw.com/systrarnaq