EN LISTA

| Jennifer

// Nyss! Dricker kaffe, fotar blommar och bläddrar lite en gammal stil-tidning. Godmorgon världens bästa läsare! //

Dagens humör: Jag är så glad och spänd på livet.
Dagens mående: Är inte det samma som ovan..typ? Jag mår iallafall bra känner mig utvilad och vaknade av mig själv vid 7 imorse. Det händer inte ofta..
Dagens borde: Det sköna är att jag inte har några måsten alls idag.. Det är ledigt och jag ska göra exakt det jag gillar!
Dagens frisyr: Funderar på att "locka" det sådär lite coolt.. annars lär det väl bara vara rakt!
Dagens smink: Jag kör nästan alltid sminkning så det blir väl den. När det är fest har jag lite ögonskugga också, kanske ska köra på ögonskugga idag.
Dagens klädsel: Det sitter jag själv och funderar över just nu.. Vill ha något snyggt (såklart haha?!) då vi ska fota lite outfit-bilder. Men hjärnan står helt still.
Dagens planer: Äta upp frukosten, fixa mig, åka till telefonplan fota outfit, träffa en vän, boka in frisörtid är ett måste, fira mamma som fyller år och grilla!
Dagens materiella vill ha: Just nu är jag sjukt sugen på en ny kamera vill kunna ta riktigt proffsiga bilder.. Sen skulle ju aldrig en Chanel sitta fel heller!
Dagens fundering: Vilken bil ska jag låna till Göteborg? Kan mitt tenta-resultat komma snart? Vad ska jag hitta på när jag fyller år? Mycket funderingar..
Dagens beroende: Bubbelvatten!! Det går seriöst inte att leva utan min sodastream.. Jag dricker bubbelvatten i nöd och lust.
Dagens längtan: Att jag åker till Göteborg för att se Håkan Hellström om mindre än en månad och till när jag ska till Barcelona med några vänner.
Dagens tidning: Hehe, det ser ni ju ovan.. Ett gammalt nummer av NKs stil tidning.
Dagens låt: Alla Håkan Hellströms låtar går på repeat i mina hörlurar just nu. Jag är så galet taggad!


Nu ska jag fixa iordning mig, vi hörs mer under dagen! Kram! <> / Jennifer

Gillar

Kommentarer