EN HYLLNING PÅ INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

| Jennifer

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det internationella kvinnodagen. En dag att uppmärksamma ojämställdheten och kvinnors situationer över hela världen. Men det är även en dag för att hylla kvinnorna i våra liv. Min första hyllning går ut till alla de kvinnor i historien som kämpat och gjort det möjligt att vi kvinnor faktiskt har de rättigheter vi har idag. Men kampen för kvinnors rättigheter är inte över, därför tycker jag det är extra viktigt att uppmärksamma den här dagen.

Det finns även tre kvinnor i mitt liv jag vill uppvakta lite extra idag, tre kvinnor som alltid står ut med mig och alltid funnits där för mig. Det är min mormor, min mamma och min syster. Tack mormor för att du finns i mitt liv. Jag har aldrig träffat en sån genuint fin människa som du. Du har alltid funnits där, som en extra mamma för mig genom livet. Du har hjälpt mig med allt från matteläxan i mellanstadiet, kärleksproblem i tonåren till att alltid finnas där med öppna armar när jag mår dåligt. Jag vill även passa på att tacka dig mamma, för att du alltid stöttat mig och gjort exakt allt för mig. Även fast jag inte kanske sett det just där och då, ser jag det nu. Jag hade inte klarat mig ens en vecka utan dig i mitt liv och jag beundrar verkligen din drivkraft i livet. Är det något du vill, då kämpar du till det du åstadkommit det. Det för mig är en riktig förebild. Sen vill jag tacka min underbara syster, jag är så otroligt tacksam att just du är min syster. Trots att du är min lillasyster ser jag verkligen upp till dig. Du är stark, målmedveten och omtänksam. Oavsett vad som händer i livet vet jag att du alltid kommer finnas där för mig, så som jag alltid kommer finnas där för dig. Jag är så otroligt tacksam för att jag har dessa super-kvinnor i mitt liv, ni förgyller min vardag!

Sist men inte minst vill jag tacka alla kloka kvinnor och vänner jag omringas av dagligen. NI är fan bäst! Finns det någon du vill hylla lite extra idag?
Go Girls! Kram. / Jennifer

- En av få bilder jag hittade på alla tre samlade! <3>

Gillar

Kommentarer