EN DAG I BERLIN

| Jennifer

Igår hade jag en heldag i Berlin. Jag, Bianca, Bianca (x2 hehe) och Tove åkte ut till Arlanda vid 10 tiden för att ta flyget ner till Berlin. Vårt flyg var tyvärr lite försenat men tillslut lyfte vi äntligen. Flygresan gick supersnabbt och jag sov typ hela tiden. Är det bara jag som typ däckar så fort man sätter sig på ett flyg?

När vi landade tog vi en taxi direkt till eventet som Hunkemöller hade bjudit in till där vackra Doutzen Kroes visade upp sin senaste badkollektion. Hela kollektionen var helt fantastisk och boho-inspirerande, det var en rosa bikini med fransar som jag föll lite extra för. Själva lokalen eventet på var så fin och allt var verkligen bra uppstyrt. Vi drack drinkar, minglade runt, kikade på kollektionen och jag blev uppbjuden på salsa (katastrof haha..). Sen gjorde vi en kort intervju med Doutzen, frågade b.la. om hon varit i Sverige, vilket hon tydligen varit massa och älskade dessutom. Hon var så vacker och jordnära.

- Några snygga pieces ur kollektionen! -

- Min favorit i kollektionen, den är perfekt i mina ögon! -

- Älskade tjejer! <3>

- Tove, Bianca, Doutzen och jag! -

När eventet var slut åkte vi och åt på en restaurang, alla vrålhungriga efter en lång dag. Och jag kan säga såhär; risotton jag åt kan ha varit den ha varit den godaste jag ätit i hela mitt liv! Vid 11 gick planet hel till älskade Stockholm igen. Så en lång men spännande och härlig dag. Tack Hunkemöller & Polhem för igår! <> / Jennifer

Gillar

Kommentarer