EN ANNAN HELG I MIN FAVORITSTAD

| JenniferInnehåller affiliate-länkar

// Kavaj gammal // Polo HÄR // Byxor (favvisar & -20%) HÄR // Boots (-20%) HÄR //

Fick några frågor om den här outfiten i DM's och kavajen är suergammal tyvärr men allt annat här jag länkat ovan! Såhär såg jag alltså ut i fredags när jag och Sanna gick hemifrån oss för att möta Stina och hennes vän Hanna på en drink på Hotel De Russie.

På Hotel De Russie!

Deras innegård är så mysig och längtar tills det är liiiite varmare och man kan sitta där och sippa på en drink utan att frysa lite. Ska ioförsig inte klaga det är runt 18 grader varje dag i Rom, men det blir ju genast kallare såfort solen går ner.

Jag och fina Sanna!

När vi tagit en drink sa vi hejdå till Hanna vid Piazza Del Popolo och då gick vi upp för ett berg som jag inte minns namnet på haha för att ta en till drink på en superfin restaurang och kolla på utsikten. Vill gå upp dit någon dag när det är ljust för man ser verkligen hela Rom där uppifrån!

Stina och Sanna på nästa ställe vi gick till!

Vi körde verkligen en liten drinkrunda i fredags, när jag räknar var vi på fyra olika ställen och tog en drink. Men sånt är kul, då hittar man nya favoritställen som detta ovan. Det ligger ganska nära spanska trappan mitt på ett torg. Vi beställde in lite aperitivo och delade på medan vi pratade om allt som hänt dagen innan haha!

En sista drink på Salotto42 som ligger ett stenkast från Pantheon!

Sista aperolen för kvällen beställde vi in på Salotto42 som är ett ställe som drivs av en svenk. Älskar atmosfären där inne, det är verkligen perfekta dejt-stället. Ser ni hur kära det italienska paret ser ut ovan som jag råkade smygfota när jag skulle fota baren? Haha mys! Här blev det ännu mer smårätter. En annan sak jag älskar med Italien är aperitivon, typ vart man än går kan man beställa in en drink och få hur mycket smårätter man vill! Efter den drinken blev det hemgång för oss alla då vi var lite trötta och Stina och Sanna skulle styra ett event på lördagen.

Maten på SambaMaki, alltid så gott!


Lördagen
kom och vi hade en lugn morgon hemma för att fixa iordning oss i lugn och ro. Vid halv 1 tog vi en taxi till SambaMaki där Stina och Sanna somsagt höll i ett event. Det var som lördagen innan, dagsfest och brunch. Jag hade lika kul även lördag!

<3 <3 <3

Vi åt supergod mat, festade, dansade och träffade två söta danskar som det slutade med att jag och Stina åkte till Travestere och åt middag med efter på en restaurang precis vid oss. Kvällen slutade inte där utan vi fortsatte till Campo de Fiori där vi mötte upp några andra kompisar och drack drinkar. En perfekt lördag!


I söndags var jag supertrött och vi gjorde inte mycket alls. Åt pizza och gick ut på vår obligatoriska 10.000 steg promenad. Det var min helg i bilder såhär lagom till nästa helg haha! Jag trivs så bra här borta och det känns som att tiden bara flyger iväg. Jag har liksom varit här i 2 veckor redan!!! / Jennifer

Gillar

Kommentarer