VECKANS PLANER V. 4

| Jennifer & Stina

Två bilder från igår! Måndag och ny vecka vilket betyder ett nytt veckans planer inlägg.

JENNIFERS PLANER...

Måndag - Seminarium och sen ska jag iväg på en visning på Grand på eftermiddagen!

Tisdag - Plugga hela dagen och på kvällen ska jag skriva en tenta. Gaaah är så nervös vill verkligen klara den, så håll alla tummar och tår för mig imorgon kväll!

Onsdag - Föreläsning på förmiddagen och sen ska jag möta upp Stina för att få lite kläder samt ge henne lite saker. På kvällen ska jag hem till mamma och äta middag.

Torsdag - Ska träna på morgonen, sen har jag inga planer förens på kvällen då Relatable som är ett företag bjudit in till fest!

Fredag - Föreläsningar på förmiddagen och vid lunch ska jag möta upp Sara. På kvällen är jag lite taggad på utgång, det var allt för länge sedan jag var ute nu!

Lördag - Den 29/1 firar jag och Linus ett år. Kan ni tänka er hur snabbt tiden går? Så vi har bokat in en hotellnatt på At six för att fira och middag på No53. Ska bli så mysigt, helt klart veckans höjdpunkt! <3

Söndag - Vi har sen checkout så vi ska ta sovmorgon och äta frukost i sängen. Sen blir det lunch och en runda på stan innan vi är bortbjudna på söndagsmiddag.

STINAS PLANER...

Måndag - Idag har jag först haft skola, sen jobbat lite och kollat två visningar på Fashion week.

Tisdag - Imorgon är det två till shower, följt av ett möte vid två tiden. Vill även passa på att fota lite outfits tänkte jag!

Onsdag - Ska upp tidigt för att ta mig till skolan. Efter ska jag möta upp en vän och fota lite! För att sedan möta upp Jennifer och hänga.

Torsdag - Åker till London!! Var ju där bara för en helg sedan man man kan aldrig tröttna på den fantastiska staden.

Fredag - London!!

Lördag - London!!

Söndag - Åker hem från London. En perfekt liten mini get away! <3

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,

Ser ut som att ni båda har en bra vecka framför er 😃 Och satan vad underbart med London igen Stina! En aning avis här.... Haha

nouw.com/isabelw
Systrarnaq
Systrarnaq,
Right! 😃 Ja sk bli så nice verkligen. Älskar London!
nouw.com/systrarnaq
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Låter som en bra vecka ändå!

nouw.com/cassandraharaldsson
Systrarnaq
Systrarnaq,
Ellerhur! 😃
nouw.com/systrarnaq