LONDON: MIN HELG I BILDER

| Stina

Hade verkligen en så rolig födelsedagshelg i London. Jag och Filippa fyllde år så tjejerna följde med och firade oss.. Och shit va vi firades! Det var mycket fest och lyxiga måltider, mer kan man ej begära för en lyckad födelsedagshelg!

Vi landade rätt sent och efter att vi hade lämnat våra saker på hotellet drog vi direkt till Cirque le Soir som är en nattklubb i London. (Haha skrattar högt åt denna bild men om man ska göra en "min helg i bilder" måste man ju dela med sig lite...) Hurusom så hade min älskade vän Mickey (mickeyaroraa@Instagram) fixat så fint för oss. Vi hade ett eget bord bara vi tjejer och firades verkligen till tusen!

Jag hatar verkligen att vara med på bilder på klubbar men ställde upp lite sådär snabbt för att få lite minnen. Vi stannade på Cirque hela natten och tror vi kom hem runt kl 5 den natten.

Morgon efter stod alarmet på 10. Kan säga att jag och Filippa var lagom trötta och låg kvar i sängen till ca 11. Jag, Filippa och Cajsa drog sedan ut och tog bilder medan de andra tjejerna var på äventyr på andra håll.

Vid klockan 13 möttes vi alla tjejer på Cecconi's som jag verkligen älskar. Hade varit på samma ställe i Los Angeles och Filippa i New York så vi kände att det var ett perfekt ställe att ha födelsedagslunch på. Vi satt där i flera timmar, drack vin, åt gott, blev raggade på av Italienare, beställde drinkar och snackade massa skit.

Busted telefonanvändare vid bordet.... Efter lunchen gick vi alla lite skilda vägar. Några ville shopppa, andra gå hem och vila medan jag träffade en vän för en fika.

Senare mot kvällen möttes vi alla upp på W. Vi skulle egentligen till ett annat ställe först men det var stängt så vi drog dit. Då jag hade varit där innan visste jag att de hade goda drinkar så helt enkelt ett säkert kort.

Vid klockan 10 hade vi bord på Nobu. Har varit på Nobu i Los Angeles/Malibu förut och man vet ju att det är ett säkert kort. Filppas kille var så söt och hade förbeställt champange till vårt bord så vi skålade innan middagen. Efter middagen var det en oklar kväll. Vi gick till en klubb men gick väldigt snabbt där ifrån då vi fick så dålig bordsservice. Efter ett tag fick vi för oss att dra ut på en efterfest i ett slott som vi blivit inbjudna till. Vi satt i en uber och åkte seriöst i en timme (!!) och kom till det sjukaste stället. Blev helt enkelt en lång kväll.

Dagen därpå skulle vi checka ut ur hotellet och jag och Filippa försov oss såklart till klockan 1 när vi skulle checka ut kl 12. Vid klockan 2 hade vi dock ett bord bokat på Balthazar för brunch. Var så trevligt att få en sista brunch med tjejerna. Efter det gick de och shoppade och jag mötte återigen en vän på en fika innan vi möttes upp på hotellet för att flyga hem tillsammans.

Tack tjejer för ni gjorde helgen till världens bästa! Älskar er. / Stina

Gillar

Kommentarer