TVÅ HELDAGAR SPENDERADE PÅ POTATO HEAD

| Jennifer

Här kommer en bildbomb med bilder från igår och idag, båda dagarna har vi spenderat på Potato head som är en beachclub här i Semiyak. Det är väldigt populärt att ligga där och platserna tar snabbt slut så mitt tips är att vara där redan vid 9 för att vara säker på att man får en solbädd. Vi lyckades få solbäddar båda dagarna så vi har i princip legat där hela dagarna och när det varit så varmt så det känns som att vi ska smälta bort har vi varvat med poolhänh.

Får man ens vara så här fin????

Första dagen beställde vi båda in en sån god falafel med pommes till. Mums mums mums! Dock var vädret sådär igår, väldigt molnigt men det kan nästa vara skönare ibland haha!

Igår bar jag den här fina bikinin, underdel HÄR & överdel HÄR (-30% rabatt just nu)! Har verkligen fått så mycket använding för den under resan och tycker den är sjukt snygg när man fått lite tan. Dock är det liten i storlek enligt mig, har M i båda topp och underdel.

Idag har det dock varit mycket bättre väder, strålande sol hela dagen. Det tackar vi gudarna för då vi vill komma hem lite bruna iallafall. Vi har ju säkert fått en del färg och det kommer märkas ännu mer när vi kommer hem till Sverige men man blir ju lite blind här borta..

Idag bar jag den HÄR fina baddräkten. Asså hur fin är den inte? Älskar volangerna! Känns väldigt beachclubig och som passar bra in på någon dagsfest i sommar. Längtar redan haha!

Drack lite drinkar gjorde vi också och firade semester. Den här resan har verkligen varit så bra!! Nästan så man är avundsjuk på sig själv hehe.. ;)

Självklart blev det lunch även idag. Men jag var inte så hungrig så beställde bara in en bruschetta sen delade vi på en chokladbakelse till efterrätt. Även det väldigt gott!!

Vid fem tiden kände vi oss klara med solen för dagen och tog en taxi hem till vårt hotell! Nu ska vi snart ut på middag. Det är sista kvällen och middagen här idag vilket känns sjukt deppigt.. Vill inte tillbaka till kyla och mörker.. Puss på er! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ser så härligt ut!
nouw.com/sarahlinnsliv
Systrarnaq
Systrarnaq,
Är helt underbart!! 🤗🤗
nouw.com/systrarnaq
kristinis
kristinis,
Fin du är 😃 Jag är ny på Nouw följ mig så följer jag tillbaka! Ha en fin kväll!
nouw.com/kristinis