EN HELDAGSUTFLYKT PÅ BALI

| Jennifer

Igår blev det en heldagsutflykt på Bali! Egentligen hade vi tänkt åka till en strand som hette Bingin som vi fick rekommenderat av en vän men när vi kom dit var det sjukt höga vågar och surfer dudes så vi kände att det inte var rätt strand för oss. Men det var sjukt fint där som ni ser på bilderna nedan! Tror verkligen det här är det place to be om man ska surfa då vågorna var sjuka.

Så vi gick upp hela vägen till bilen igen, det var verkligen som ett träningspass i sig och i värmen.. När vi kom upp till bilen skjutsade vår chaufför oss till en annan strand som jag tror hette pangtang. Där åt vi en sen frukost/lunch och solade i några timmar innan vi blev rastlösa. Och vad är inte det bästa att göra när man är rastlös, om inte att äta mat? Så vi fick skjuts till ett localställe där vi åt vårrullar som var magiska. När vi ätit upp blev nästa stopp Uluwatu templet som känns som en grej man bara MÅSTE göra när man är på Bali.

Utsikten från templet var bland det vackraste jag sett! Vi stod seriöst där i flera minuter och bara försökte ta in hur vackert det var. Är ni på Bali tycker jag absolut vi ska besöka Uluwatu templet för utsikten och lite kulturkänsla!

När vi kände oss klara vid templet begav vi oss till utflyktens sista stopp, en strand som heter Pantai. Det var som den första stranden väldigt mycket trappor för att ta sig ner men det var det värt för väl nere var det väldigt väldigt fint. Vi sa det dock att det räcker verkligen att vara på alla de tre stränderna vi besökte i bara några timmar max, så det är perfekt att hyra en chaufför som kör runt en.

Jag bar min favoritbikini från Meloonpro som fina @elinskoglund & @Josefineeriksson designat. Älskar allt men den här bikinin!! Har storlek small i båda under och överdel.

Precis innan vi skulle ta ett sista dopp för dagen började det spöregna så det var bara att packa ihop sakerna snabbt och springa upp till bilen. Då åkte vi tillbaka till Semiyak där vi bor just nu. Väldigt mysig och härlig dag med en bästis. Vi var helt slut när vi kom hem, men inte hindrade det oss till en utgång.. Men mer om det i nästa inlägg. Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

Josefineeriksson
Josefineeriksson,
Asså hur snygg äääär du 😍😍
nouw.com/josefineeriksson
EllieM
EllieM,
Så härligt!
nouw.com/elliem
ChaniqueKarlsson
ChaniqueKarlsson,
Men åh va underbart! ♥
nouw.com/chaniquekarlsson
SandraEmilia,

Åh det ser så härligt ut! 😊 😊
sandraemilia.com/blogg/
Carrostyle
Carrostyle,
Ser helt klart underbart ut!
nouw.com/carrostyle
bolander
bolander,
Vilken härlig miljö! <3
nouw.com/bolander