FEST PÅ EN TISDAG

| Jennifer & Stina

Igår hade vi planerat en utgång då V som aldrig annars brukar ha öppet på tisdagar hade extra öppet. Vid 9 hade vi bestämt träff med Fredrika och Gisela på S1 för ett glas eller två. Det var supertrevligt verkligen och vi kom fram till att vi måste ses snart igen för att hänga. När vi kom till S1 välkomnades vi alla med varsitt glas champange, väldigt trevligt.

Jennifer & fina Fredrika!

När vi snackat igenom 1 och en halvtimme i streck så beställde vi hotshots innan det var dags att gå vidare till V. Det hade ju brunnit samma dag på morgonen i en byggnad inte alls långt ifrån där vi var så hela stan luktade fortfarande rök. Vi gick förbi och såg byggnaden, de höll fortfarande på med släckningsarbetet då.. Så himla tråkigt att byggnaden brann ner..

Inne på V mötte vi b.la. upp fina @gertrudes och hennes vänner. Vi hade bord där så det blev en del drinkar och dansande. Det är inte ofta man går ut och diggar varenda låt som spelas, men igår gjorde var det riktigt bra musik. Träffade även på lite andra vänner som var där.

Vi stannade faktiskt på V enda till stängning. Det är ju ett kvitto på att kvällen varit riktigt kul, inte sant? Så kul egentligen att festa sådär mitt i vardagen just för att man inte gör det annars. / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer

gertrudes
gertrudes,
Haha oh my gad... Men tack för igår <3!! Hade så kul!
nouw.com/gertrudes
Systrarnaq
Systrarnaq,
Haha 😉 tack själv babe! <3
nouw.com/systrarnaq
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Systrarnaq
Systrarnaq,
Linda,
Fest på en tisdag lät inte helt fel <33
lindaviktoria.se
Systrarnaq
Systrarnaq,
Haha nej verkligen inte 😘
nouw.com/systrarnaq
Nike
,
Hej Stina! Vad jag minns så var du på Bali i tre veckor i början på detta år. Jag och min tjejkompis planerar på att åka dit i februari nästa år. Vet att det är regnsäsong då, men hur var vädret när ni var där i februari? Skulle uppskatta om du vill göra en lista med dina bästa Bali tips och platser man inte får missa. Kram
Systrarnaq
Systrarnaq,
Hej! Jag var där i februari och vi hade enbart 1 regndag! 😊 Absolut löser jag det!
nouw.com/systrarnaq