DET INTE FÖR SENT ATT KLÄ SIG SNYGGT

| Jennifer & Stina

Inlägget innehåller adlinks.

Okej om ni läser rubriken kanske ni undrar vad vi pratar om.. Det är inte för sent att klä sig snyggt? Det vi menar är att det fortfarande går att klä sig i snyggt höst-mode ett tag till. Det har kommit mycket vinterkläder på sistone och vi alla vet att vintern är en tråkig klädperiod när det mest handlar om att överleva typ haha.. Men vi tycker inte att man behöver börja klä sig så än, embracea det sista av hösten innan den tar slut. Nedan tänkte vi visa er några av våra höst-favoriter som såklart även fungerar bra på vintern!

// Grön klänning HÄR // Väska Gucci // Sneakers Superga //

Denna klänning är så himla fin och känns romantisk på något vis. Vi har den både i en babyblå och denna gröna ton. Längden är något som vi båda för några år sedan hade total ratat men nu känns det så rätt. Det är fint när klänningar går lite längre och inte slutar strax under rumpan!

// Klänning med leoprint HÄR //

Leopardprint är något som aldrig går ur tiden typ..? Eller vissa är ju finare än andra såklart men den här tycker vi båda är så fin. Den här klänningen går också lite några vilket uppskattas. Väldigt snygg med lårhögastävlar till!

// Militärgrön kavaj HÄR & byxa HÄR // Mini-klackskor HÄR //

Vem behöver inte det perfekta militärgröna kavaj-setet i sin garderob? Denna är så himla fin verkligen coh vi diggar att den är lite loose fit i modellen. Dock liten i storlek, Stina har en 36 på dessa bilder!

// Glittertop HÄR // Rosa byxor HÄR //

Här snackar vi den p-e-r-f-e-k-t-a partytoppen! Och vi tycker det var väldigt snyggt att styla med dessa rosalila byxorna till. Ett stark kandidat till val till helgens utgång.

Vad tyckte ni om kläderna? Tycker ni det är kul när vi fotar och visar upp hur vi stylar ihop olika outfits? Lämna gärna en kommentar!För det är nämligen något som vi själva tycker är riktigt roligt att göra. Puss! / Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer

mayalarsson
mayalarsson,
Så mycket inspo!
nouw.com/mayalarsson
Systrarnaq
Systrarnaq,
Kul att höra! Då kommer fler sånna här inlägg! 😃
nouw.com/systrarnaq
Filosofiaa
Filosofiaa,
Systrarnaq
Systrarnaq,
juliagerser
juliagerser,
Älskar första outfiten, så fin!!
nouw.com/juliagerser
Systrarnaq
Systrarnaq,
Ellerhur! Tack 😃
nouw.com/systrarnaq
mooaandreasson
mooaandreasson,
Snyggt! Man kan verkligen fortfarande klä sig snyggt, man får ju i sånna fall adera ett plagg i taget dvs börja med sjal, handskar osv.
nouw.com/mooaandreasson
Systrarnaq
Systrarnaq,
Tack!! Sant 😃
nouw.com/systrarnaq