WEEKEND GETAWAY TO THE COUNTRYSIDE

| Jennifer

Som jag nämnde i mitt inlägg igår morse så åkte jag och Linus ut till landet på förmiddagen igår. Vi stannade först i Nacka forum för lite shopping och matinköp. Jag hittade en så fin skjorta på Zara som jag bara var tvungen att slå till på. När vi hade allt vi behövde åkte vi vidare ut till landet. När vi kom dit började det skymma och det var lite småkallt i huset så vi tände en brasa direkt. Den brasan kände Linus något mission att hålla vid liv resten av kvällen, så ni kan ju tänka er hur varmt det var när vi skulle gå och lägga oss. Kändes som vi låg i en bastu typ haha..!

Här sitter jag och myser framför brasan när det fortfarande var lite kyligt i resten av huset.

Sen lagade vi middag, vi var lite lata och köpte färdiggjord potatis och quornschnitzel. Men tycker faktiskt det är okej att fuska ibland, håller ni med mig? Till det gjorde vi en så god sallad, egengjord sås och så drack vi varsitt glas vitt.

Efter middagen förflyttade vi oss till soffan för att titta på Så mycket bättre. Inget program jag sett så mycket av tidigare faktiskt, men det är väldigt mysigt och feel-good ändå. Sen kollade vi på någon film som gick på 4:an. Typ den enda kanalen vi har där ute haha!

Idag vaknade vi upp strax före 10. Vi åt långfrulle och jag drack några för många koppar kaffe innan vi vid halv tolv drog vi på oss våra gummistövlar för att ge oss ut i skogen på svampjakt.

Här har ni våra fina skogs-outfits! ;)

Det var såå fint i skogen. Alla färger var helt magiska! Och den friska luften till skillnad från i Stockholm är så påtaglig. Vi båda sa det när vi satt i bilen hem att man blir så himla harmoniska av att vara ute på landet, en liten getaway från storstaden för att samla tankarna och andas ut är välbehövligt ibland.

Imman låg så fint över havet. Tyvärr hittade vi inte någon svamp på vår jakt, men vi fick en väldigt fin höstpromenad iallafall. På eftermiddagen åkte vi hem, med ett stopp på vägen in till stan där vi åt en sen lunch. Sen hälsade vi på mamma och Stina på vägen också för en kopp kaffe och lite snack. Vi kom hem för inte allt för länge sedan nu och tänkte vi börja laga middag. Linus gör en sjukt god halloumi-pasta som jag önskat, så håller mina tummar att det blir den. Ha en fin söndag på er & tack alla ni som kollar in här varje dag. NI är bäst! <3 / Jennifer

Gillar

Kommentarer