5 SAKER OM MIG

| Stina
- Jag har aldrig riktigt varit så brydd och känslig av mig. Nu när jag börjat äta min medicin har jag dock blivit så deppig och tankspridd. Övertänker verkligen ALLT och bryter ihop över minsta lilla. Finner det verkligen så svårt att hantera då jag inte blivit ledsen/nedstämd över någonting innan.


- Gick med ett år äldre hela min skolgång fram till 2an i gymnasiet då jag tog ett sabbats år, tentade av några kurser hemifrån och sedan började igen.


- Jag fest-röker vilket jag verkligen vill sluta med insett hur min kropp verkligen blir "bakis" av det. Dessutom luktar ALLT så äckligt när man vaknar upp efter en utgång.. The fact att det inte finns något positivt med rökning och man gör det ändå är helt sjuk. Ingen är perfekt, inte jag heller, måste bara vara bestämd för att stå emot nästan exakt alla (iallafall i min närhet) gör det. Nu är jag tex nykterist och det är inte så svårt som man kan tro.

- Har aldrig testat att äta kött i hela mitt liv. Många blir verkligen chockade när jag berättar det, men för mig är det ju helt normalt. Kan inte ens föreställa mig hur kött smakar och är inte det minsta sugen på att testa äta det heller.

- Hade tandställning i 2 år då det verkligen såg ut som om någon hade kastat in tänderna i min mun. Kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var att ha tandställning. Vågade knappt le back in the days.. Rätt sjukt då mitt leende känns som en så stor del av mig nu!

Och så några glada bilder tagna av bästa David , Kram / Stina

Gillar

Kommentarer

MiHome
MiHome,
Vilken otroligt fin kappa! 😍
nouw.com/mihome
Systrarnaq
Systrarnaq,
Linneastridh
Linneastridh,
vart är tröjan från? så fin ✨
nouw.com/linneastridh
Systrarnaq
Systrarnaq,
Världens mysigaste tröja verkligen! Den är från DAY 😊
nouw.com/systrarnaq