ANLEDNINGEN TILL MIN FRÅNVARO & SÖNDAGSMIDDAG

| Jennifer

Världens bästa syster och jag tidigare ikväll, som jag älskar henne.

Hej på er! Det var ett tag sen, nästan två veckor för att vara exakt.. Jag har verkligen mått skit den senaste tiden och behövt göra ett val som jag aldrig någonsin trott jag skulle behöva ta. Jag vill förklara vad det är som hänt men känner mig inte redo att visa mig så såbar, jag behöver lite längre tid att bearbeta allt. Så därav stängde jag av alla sociala medier för att få tillfälle till att tänka efter. Nu mår jag iallafall bättre och ville därför logga in här och säga hej. Jag har faktiskt saknat att blogga och lovar att det från och med nu ska bli mer kontinuerlig uppdatering från oss båda.

De två senaste veckorna har jag i princip levt i min lägenhet, knappt lämnat sängen liksom. Men nu i helgen har jag mått bättre och faktiskt gått utanför dörren haha.. Ikväll har jag, pappa och Stina ätit middag på en italienare på söder som jag inte minns namnet på. Vi åt sjukt god buffelmozzarela till förrätt. Däremot blev både jag och Stina lite besvikna på pastan, men pappas pizza var sjukt god så vi snodde från honom istället. Det blev en ganska tidig middag och jag kom precis innanför dörren. Efter att ha hållt igång hela dagen säger min kropp ifrån. Ska stänga av datorn nu och låta Linus ta hand om mig. Vi hörs imorgon, ok? Kram <3 / Jennifer

Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
Enkät
,
Hej, Jag gör ett arbete om synen på affiliate/adlinks (som bloggarna ofta använder sig av) och hoppas att någon vill hjälpa till att svara på en kort enkät (max 1 minut) om ämnet. Här är enkäten: https://sv.surveymonkey.com/r/TQ5TTBM Tack!