VECKANS PLANER V.51

| Jennifer

Två bilder på mig och Stina i somras från NYX-galan. Saaaaknar!

Hej babes! Det var länge sen jag gjorde en veckans planer här på bloggen så tänkte varför inte göra det idag. Det känns som den här veckan är en av de mest stressiga veckorna på året, folk ska få allt gjort innan julledigt och fixa med allt som behövs fixas innan julafton. Däremot kommer jag ta det ganska lugnt den här veckan, blir en del plugg (i vanlig ordning dvs), julklappsshopping och packade inför min resa!

Måndag - Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Börja packa lite smått och plugga en del!

Tisdag
- Imorgon ska jag vara i skolan vid 8 för att sitta med min uppsats några timmar. Vid 12 ska jag till Polhem med Stina, Bianca & Tove för att äta lunch och mysa. Sen ska jag spendera några timmar på stan, träffa vänner och köpa julklappar är tanken.

Onsdag - Plugga hela dagen. VI har fått en ny uppsats såhär precis innan julafton och vill bara få så mycket som möjligt gjort innan jag åker. Senare ska jag träffa Sara som jag saknat massa!

Torsdag - På morgonen ska jag på återbesök på SÖS för att se att allt står rätt till. Sen ska jag sätta in en hormonspiral så kommer förmodligen spendera resten av dagen i sängen..

Fredag - Plugg på morgonen, snark. Sen ska jag jobba 12-18 följt av middag ute med familjen. Vi ska fira lite mini-jul då det är sista gången jag träffar pappa innan jag åker!

Lördag - Inga planer på dagen, men om jag känner mig själv kommer jag springa runt på stan för att hitta de sista julklapparna. Måste packa också! På kvällen ska jag och Linus ha uppesittarkväll. Har tvingat honom att spela Bingolotto med mig som är lite av en tradition för mig. Sen ska vi äta massa julmat och bara mysa!

Söndag - Julafton!!!! Vaknar upp hemma med min käraste, vi ska äta mysfrulle och öppna presenter. Sen ska jag bege mig till mamma för ännu mer mat och julmys. På kvällen tar jag en taxi ut till Arlanda för att ta planet till BALI!! Nyp mig i armen va snabbt tiden har gått sen vi bokade resan...

Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer