KÄNNER INTE IGEN MIG SJÄLV

| Jennifer

Från plåtningen med Maybelline i tisdags! Älskar verkligen min sminkning som jag fick, önskade att jag själv kunde lägga sån perfekt eyeliner..

Klockan är straxt innan 11, kom innanför dörren för några timmar sedan och har legat däckat i sängen sedan dess. Med risk för att låta deppig i ännu ett inlägg, men min kropp verkar liksom säga ifrån. Jag har mått så sjukt illa till och från hela dagen idag. Hade först seminarium på morgonen men då kändes allt bra. Därefter var tanken att jag skulle möta upp Linus på en lunch i stan. Men tydligen jobbade jag vilket jag helt glömt bort (vilket är sjukt olikt mig, brukar ha koll på ALLT), så det var tur att jag kollade schemat i sista sekund haha..!
Sen jag kom till jobbet har illamåendet kommit och gått hela dagen. Brukar liksom aldrig må illa och har aldrig inte varit kräksjuk (peppar peppar) så hoppas att det bara är att jag ätit dåligt under dagen eller något. Vill verkligen inte bli sjuk till helgen då jag har massa roligt inplanerat. Imorgon har jag blivit inbjuden på ett roligt förkrök med massa vänner där vi ska blanda goda drinkar följt av en runda på stan och lördag ska jag bruncha vilket är min favoritsyssla as you know. Ska faktiskt stänga igen datorn nu och dricka mitt kvällste till Riverdale.
Det blir att lägga sig i hyfsad tid och hoppas jag mår bättre imorgon. Godnatt! <3 / Jennifer

Gillar

Kommentarer