DET SKA VARA KUL ATT SPRINGA

| Träning

Godkväll på er! Vi kom precis hem från en löprunda, förmodligen sista innan det är dags för The Music Run. Dessa bilder togs precis innan vi gav oss iväg på ett varv, för ja inte ser man (iallafall vi) sådär fräscha ut efter att man sprungit några kilometer haha!

Vi försökte få till en några snygga bilder, dessvärre var solen inte med oss och hann gå ner innan vi skulle ta bilder i våra snygga hoodies från The Music Run. Det började väl ändra relativt bra haha, men skrolla ner så får ni se vad vi menar med att det eskalerade..

Först posade vi lika "seriöst" som vanligt, sen skulle vi ta en fin bild med varandra & här har ni alltså resultatet haha!

Haha så nöjda!

Av materialet att döma gick det ju sådär med att ta en fin bild. Vet dock inte vilken bild som är värst, de när vi försöker ta en goal-sig bild när Stina sitter på Jennifers rygg eller den när vi ger varandra en high five och ser allmänt lama ut.. ;)

Ut på en runda kom vi iallafall tillslut när vi gav upp försöket med att ta bilder. Apropå det vill vi bara påminna er att ANMÄLA ER TILL LOPPET PÅ LÖRDAG!! Det är sista anmälningsdagen idag och det skulle vara tråkigt om vi inte kan springa tillsammans. Vi kan heja fram varandra till mållinjen.
Anmäl er HÄR innan midnatt så ses vi på lördag! <> / Jennifer & Stina

UPDATE!! Det går fortfarande att anmäla sig, så hann ni inte göra det igår.. GÖR DET IDAG!! <>

Gillar

Kommentarer