DAGENS PLANER

| Jennifer

- En liten sneak peak på en outfit jag fotade i helgen, fler bilder kommer upp imorgon! -

Goddag på er! Hoppas allt är bra med er denna soliga måndag. Med mig är allt toppen, efter att äntligen kunnat sova ut en hel natt. Tänkte dela med mig av mina planer för idag, eftersom klockan redan är 11 så tar jag det här ifrån istället..

12-13: Ta en powerwalk i det fina vädret!
Tänkte gå mitt standard spår längs sjön vi bor vid. Sätta på en podd i hörlurarna, har för övrigt börja gilla poddar igen, och bara rensa tankarna lite.

13: Äta lunch och fixa i ordning mig för dagen. Blir nog en sallad och sen sminka mig snabbt innan jag ska iväg.

14-16: Föreläsning! Jag börjar en ny kurs idag, miljökonsekvensbeskrivning, och vi har introkurs idag. Efter föreläsningen har jag en timme oplanerad så tänkte sitta kvar i skolan och jobba på en seminarieuppgift.

18-20: Dags för förhandsvisning! Jag och Stina är bjudna på förhandsvisning av filmen "Ghost in the shell". Filmen visas ute i Solna på Imax salongen så det ska bli kul att testa på det för första gången. Sen får vi hoppas att bion är bra, har dock inte så höga förväntningar.

Efter bion blir det att åka hem till L och mysa resten av kvällen. Det är min måndag planerad so far, ser faktiskt fram emot den här dagen. Ska bli skönt att inte göra så mycket, men ändå hitta på något. Haha va konstigt det där lät, men ni förstår säkert vad jag menar. Nu har jag inte tid att sitta här längre så vi hörs helt enkelt när vi hörs igen. PUSS! / Jennifer

Gillar

Kommentarer