DAGENS LISTA

| Jennifer

Godmorgon på er tänkte jag säga, tills jag såg att klocka var halv 2 haha.. Men för mig är det typ morgon gick upp vid 12 och har legat i sängen fram tills nu. Jag är fortfarande sjuk, känner mig ännu sjukare idag dessutom så idag har jag ställt in alla planer bara för att ligga här och verkligen bli frisk. Jag har massa roliga saker inplanerade i veckan som jag inte vill missa så hoppas verkligen jag mår bättre snart. Hur som helst, gjorde mig precis lite frukost- Det fick bli kaffe och lite yoghurt med hallon. Ni vet hur man ibland inte har någon aptit alls när man är sjuk? Så har jag nu! Eftersom jag inte har något kul att skriva om nu tänkte jag att jag svara på en dagens lista.. So here we go!!

Namn: Jennifer Filippa Kristina Qvarforth

Ålder: 22 år gammal

Längd: 170 centimeter

Skostorlek: 38

Född: Stockholm

Bor: Älvsjö

Förhållandestatus: Singel

Vad gör du just nu: Just nu ligger jag i sängen, bloggar lite, dricker kaffe och lyssnar på min chill-lista på spotify.

Vad är du rädd för: Jag är egentligen inte rädd för så mycket så, tycker spindlar är äckligt men inte så jag direkt är livrädd för dom. Däremot är jag rädd för bli ensam, när det tog slut med mig och mitt X var jag livrädd att jag aldrig skulle träffa någon igen och behöva vara ensam resten av livet typ.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag vet att jag klarar allt med vilja, och att jag har utvecklats som person och blivit väldigt självständig.

Det roligaste jobbet du haft: Bloggen är helt klart det roligaste jobbet jag har/haft. Sen tycker jag det är kul att jobba i klädbutik också!

När tog du ditt körkort: Tog mitt körkort när jag var 19 år, hade precis kommit hem från min Asien resa och skulle köra upp dagen efter typ. Kände mig riktigt oslipad, men det gick ju och körkort fick jag.

När grät du senast: Hm, har väldigt lätt till gråt men tror det var i fredags när jag gjorde en sak jag ångrade.

När skrattade du senast: För någon timme sen när mamma ringde och berättade en rolig sak som hade hänt på hennes jobb.

Vem åkte du bil med sist: Hämtade L igår och sen åkte hem till mig.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Var tvungen att kika, sista gången jag använde mitt kort var i fredags och då köpte jag tre glas vin till mina vänner på Taverna Brillo.

Vem åt du mat med sist: Igår åt jag sushi med en kompis.

Vem sov du hos sist: Det var länge sen jag sov hos någon faktiskt, men L för någon månad sedan.

Vem sov hos dig sist: L sov hos mig inatt.

Dejtar du någon just nu: Ja det skulle jag nog vilja påstå.

Vad var du rädd för när du var liten: Dockor, mörker och fullgubbar.

Vad ville du, som liten, bli när du blev stor: Jag ville bli polis, något jag fortfarande skulle kunna tänka mig att bli. Hur coolt?!?

Hur många gånger har du behövt besöka ett sjukhus när du själv varit patient och varför: En gång när jag var yngre och hade magsmärtor, sen i höstas när jag fick problem med njurarna. Tror de är de enda gångerna, har lyckats hålla mig ifrån sjukhus.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Att jag har en fin familj som alltid vill mitt bästa, fått bra förutsättningar i livet osv.

Något som gjort dig riktigt förbannad: Bland det värsta jag vet är när jag känner mig orättvist behandlad.

Dold talang: Jag kan göra min mun minimal haha, vet inte direkt om det är en talang men det enda jag kommer på just nu.

Vad finns oftast i din handväska: Mobil, läppsyl, läppstift, busskort, bilnycklar, bankkort, legitimation, hårborste och parfym.

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej, är starkt emot droger!

Har du piercing eller tatuering: Ingen alls faktiskt eller jag har hål i öronen om det räknas. Att skaffa tatuering är inget som lockar mig överhuvudtaget!

Vilket är ditt favoritplagg: Mitt favoritplagg atm är min kappa från Filippa K som jag i princip använt varje dag denna höst/vinter.

Sämsta egenskap: Jag oroar mig väldigt lätt och kan få ångest.

Ord du använder mycket: Oj svårt kommer inte på något direkt nu, men kanske bästa och typ haha.

Vem litar du mest på i hela världen: Stina.

Hur många barn vill du ha när du blir stor: Drömmen är ju att få två barn, en kille och en tjej.

Favoritgodis: Surisar, älskar typ alla sura godisar. Mums!

Egenskaper du ser upp till: Jag ser upp till folk som kommit långt i deras karriär och folk som är genuint snälla mot andra i sin omgivning!

Kram på er! / Jennifer

Gillar

Kommentarer