DAGENS LISTA

| Jennifer

Nyss!

Dagens mående: Jag mår glad, och känner mig förväntansfull på livet typ. Har en mysig och rolig vecka att se fram emot!

Dagens borde: Jag borde egentligen sätta mig och plugga helst för en timme sen. Men det är söndag och jag är slut efter en helg med jobb. Så jag tänker att jag tar ikapp det imorgon istället..

Dagens frisyr: I och med att jag somnade med blött hår igår och Stina snott med sig plattången till bali (och vår andra är spårlöst försvunnen) så är mit hår kaos, därför har jag haft det i en hästsvan idag.

Dagens smink: Min vardagssminkning bestående av; foundation, conceler, ögonbrynspalett, brunpuder och mascara.

Dagens klädsel: En klänning från Max Mara och strumpbyxor från Swedish Stockings, men jag frös så mycket på jobbet så jag satte på mig en tjocktröja också.

Dagens materiella vill ha: Jag vill ha en svart vardagsväska som jag får plats med alla skolböcker, kamera, plånbok osv men som samtidigt är snygg. Jag har kollat lite på Givenchy och Celiné där jag hittat två favoriter. Så dagens vill ha är en väska!

Dagens fundering: Jag ska troligen på visning på en lägenhet i veckan, men funderar på om jag kommer gilla lägenheten. Av vad jag sett på bilder ser den mörk ut och mitt enda krav är typ att det ska vara en ljus lägenhet så jag kanske ska vänta tills jag hittar rätt lägenhet istället.

Dagens beroende: Pepsi max! Jag var en riktig cola zero fantast innan jag träffa L men nu har jag fått upp ögonen för pepsi max, mycket godare. Dricker det varje dag, och jag vet hur dåligt det är.. Ska försöka vänja mig av i vår!

Dagens tråkigaste: Att jag fick en p-bot. Blir så irriterad på mig själv för det är så tråkigt att lägga pengar på och om jag bara gått lite tidigare hade jag inte fått p-boten. Dessutom min andra denna månad.

Dagens längtan: Just nu längtar jag efter alla hjärtans dag jäääääättemycket. Som jag nämnde ska jag ju bo på hotell med L, sen ska jag även på ett event och få håret fixat innan vi ska ut och äta middag. Jag är övertygad om att det kommer bli väldigt mysig dag. <>

Jag fick världens sug på choklad, så nu tänkte jag avsluta här och baka chokladbollar. Ha en fortsatt fin söndagkväll! PUSS! / Jennifer

Gillar

Kommentarer