DAGENS FRÅGA: STELHET PÅ BLOGGEVENT

| Frågor/Svar

Har en fråga, är det stelt när man går på event och så? Går alla bloggare ihop elr är det mkt skitsnack typ? Skulle vara kul att veta :)
Kram och tack för en grym blogg!

Svar: Hej på dig, rolig fråga haha! Hur menar du stelt? Stelt emellan bloggare eller bara stelt på eventet i sig? Om man utgår från stelhet på event så är det faktiskt inte ofta man lyckas hamna på ett sånt event. Alla som jobbar inom PR-branchen är ofta väldigt proffisga och duktiga på sig grej. Stelheten förekom väl mer när man var yngre och gick på sina första event typ, det var ofta man kunde bli lurad osv. Minns att vår första "blogg-chef" nästintill tvingde på oss att lägga ut en varsin bild på instagram och dessutom blogga om det för att få en liten parfym på ett event hen hade. Det såhär i efterhand tycker vi är stelt med tanke på att hen verkligen lurade oss och många andra bloggare i samma veva.

Det är svårt att svara på om alla bloggare går ihop, men av vår uppfattning känns det ändå som att alla gör det. Vi är ju i samma brasch och även om det är konkurrens (inte vår personliga åsikt, men indirekt är det väl en form av konkurrens!) är alla väldigt trevliga, härliga och stöttande gentemot varandra. Tycker inte heller att det snackas mycket skit alls.. Visst förekommer du ju lite såklart, vilket inte direkt är något unikt för just bloggare utan det existerar ju tyvärr i princip på alla arbetsplatser/kompiskretsar. Men det goda väger definitivt över, så tacksam att man fått träffat och lära känna så många underbara tjejer! <3>/ Jennifer & Stina

Gillar

Kommentarer