DAGENS FRÅGA + BLOGAWARDS

| Frågor/Svar

Hejsan! Jag har en fråga som jag hoppas ni vill svara på. Jag tror även att andra läsare undrar detta. Kommer ni i framtiden skaffa separata bloggar? Kram!

Svar: Hej fina du! Som det ser ut nu kommer vi att fortsätta ha en gemensam blogg även i framtiden. Vi startade bloggen just för att vi ville göra det tillsammans som en rolig grej. Om vi ska vara helt ärlig hade vi nog inte ens bloggat vid det här laget om det inte hade varit för att vi just får göra det tillsammans. Det är så skönt att alltid ha någon att luta sig mot och dela allt det roliga vi får uppleva tillsammans. Sen vet man ju aldrig vad som händer i framtiden. men som sagt i nuläget gör vi denna grej tillsammans just för att vi är ett jäkla dream-team hehe! Kram!

Vi tänkte förresten börja köra dagens fråga lite oftare! Så har ni någon fråga, vad som helst, tveka inte på att kommentera så besvarar vi dem antingen i kommentarsfältet eller som ett inlägg. Nu ska vi göra oss iordning inför ikväll då vi ska iväg till Örebro och gå på Blog Award! Väldigt spontant och minst lika kul! Har vi några läsare som ska på Örebros Blog Awards ikväll! Hade varit så kul att träffa några av er ikväll! <3>/ Jennifer och Stina

// Fotograf: Malin Göransson //

Gillar

Kommentarer