DAGENS

| Jennifer

En bild från förra året i Februari då det snöade lika mycket som idag..!

Dagens frisyr:
Det har inte varit mycket till frisyr idag inte.. Jag har haft mitt hår helt naturligt.. Alltså spikrakt och utsläppt. Ibland önskar man ju att man hade lite lockigt hår med volym.

Dagens humör: Idag har mitt humör varit på topp!

Dagens klädval: Jag valde att köra på ett säkert kort och något jag alltid trivs i, nämligen klänning. Just den klänningen jag hade idag kommer från Dry Lake som är mitt favoritmärke. Men det visste ni säkert redan haha!

Dagens att göra: Jag hade egentligen inget "att göra" idag utan tog bara dagen som den kom. Åkte in till stan vid 12 för att fota med Stina. Därefter möte jag upp Danielle och fikade på Konditoriet. Stina och Filippa satt också där så efter deras möte joinade dom oss. Vid 3 tiden åkte jag och Danielle hem till Jonatan för att kolla Sverige matchen, som vi tyvärr förlorade. Sen åkte jag med mamma och pappa och tittade på bio. Vi såg en man som hette Ove. Nu är jag hemma och ska egentligen plugga.. Men skjuter på det ett tag till!

Dagens längtan: Idag längtar jag något extra till värme och solsken. Det har varit så olidligt kallt ute och helst av allt skulle jag vilja sätta mig på första bästa plan mot varmare bredgrader. Dags att boka in en resa snarast!

Dagens vill ha: Jag vill ha en ny väska, funderar på antingen en Saint Laurent eller en Mulberry. Och ja, jag vet att jag är väsk-tokig.. Sen skulle inte en resa som jag nämnde ovan vara helt tokigt, helst av allt vill jag åka till Mauritius!


Dagens bästa: Det absolut bästa men denna dag var att den var så planlös. Jag gjorde bara saker jag ville göra och hängde med människor jag vill hänga med. Sen gjorde de ju inte saken värre att man nyss fick reda på att jag ska iväg på en liten mini-trip till en stad i Europa inom snar framtid.

Gillar

Kommentarer