COACHELLA BOMB

| Stina

DAG 1

Efter några väl spenderade dagar i L.A bilade vi ut, på fredagen, till Palm Springs som ligger i en öken. Det tog ca 3h från L.A. Satt och var nervös hela bilresan minns jag. Vet inte varför jag var så nervös, men Coachella va ju somsagt något helt nytt för mig. Har varit i L.A och har rest mycket men Coachella är ju verkligen något utöver det vanliga, så man hade många förhoppningar på hur helgen skulle bli! Vi hade hyrt ett hus i Palm springs och bilderna ovan är två från det. Det var verkligen ett av de finaste husen jag någonsin bott i. Jättemodernt och fräscht - enda nackdelarna var att det inte existerade några dörrar (bokstavligen inte ens till toaletterna och väggarna var av glas...)!! Här spenderade vi våra bakisdagar I poolen innan vi laddade om för festivaldagarna.

Eftersom vi kom till Palm Springs samma dag som festivalen började fick vi fixa oss snabbt för att försöka hinna innan solen gick ner. Tyvärr hann vi inte, och jag tror jag och Filippa nästan grät för vi ej hann fota våra outfits (haha blog aka Instagram skadade..). Vi fick dock njuta av en sjuk upplevelse, och det var många nya intryck att ta in. Vi hade VIP band så det var skönt att vi kunde hänga på lite mer avspärrade områden när man ej ville ha all hets!


DAG 2

Efter första dagen drog vi vidare på efterfester hejvilt. Efterfesterna gjorde verkligen 50% av hela upplevelsen. Tänker ej gå in på detaljer men såg saker som jag aldrig skådat förut, såg massa kändisar (varför tycker man alltid det är lite kul?), ibland var man omringad av VS modellerna på festen men det var bara att hålla huvudet högt och inte få dåligt självförtroende!! ;) Efter lite återhämtning och lunch var det bara dags att börja om igen och bege sig till festivalområdet åter igen.

Eftersom Coachella ligger i en öken så blir det ofta sandstormar.. Påväg till och från festivalen var man därför tvungen att ha med sig en scarf eller liknande för att "överleva" haha! Här sitter vi I en cykeltaxi påväg till ingången.

Min outfit dag 2. Min spetstopp är från Gina Tricot hittar ni HÄR, halsbandet även det från Gina Tricot liknande HÄR, Kjolen är en gammal långklänning från Gina Tricot som jag själv gjort om till kjol och sen är sidentoppen från Brandy Melville.

Jag och underbara Johan. Hade även med mig en skinnjacka som ni ser, blev rätt kyligt mot kvällarna.


Även dag 2 som alla andra dagar drog vi på efterfester efter festivalen. Vi åkte dock hem till oss emellan för att byta kläder då det blev alldeles för kallt samt kul med lite outfit ombyte.

DAG 3

Dag 3 är sista dagen på festivalen på söndagen. Man känd sig lite varm i kläderna och kände att man kunde stället lite vilket var skönt. Tycker även det var så himla grymma artister denna dag - min favorit på hela festivalen var Kendrick Lamar som "stängde" hela festivalen, men Tove Lo var även GRYM!

.. Dom som känner mig kan verkligen känna igen mig i denna bild. Typiskt Stina grej att göra. Kan tänka mig att jag halvskriker "I'm at fucking Coachella" eller något liknande. Haha!

Outfit dag 3: En gammal hatt hittad hemma, världens finaste tröja från Gina Tricot som de skickade hem till mig som kom nu i deras senaste drop ni hittar den HÄR, en mocka frankskjol från Zara samt en svart väska och svarta boots.

The girl gang under dagen = Vanessa, Felicia jag och Filippa.

Jag, Johan, Vansessa, Otto, Filippa och Gustaf

Mellan artisterna vi ville se spelade hängde vi mycket i VIP områdena och åt mat och drack drinkar. Här försökte vi smälta in i hippie stilen och åt lite mat i gräset innan kvällens roliga konserter spelade.

Hade världens bästa upplevelse och min roligaste resa någonsin. Känns så himla knäppt att vara hemma och önskar bara att man kunde spola tillbaka tiden och göra allt igen. Har ni några frågor ang Coachella? Ställ de i så fall i en kommentar så svarar jag gärn

Gillar

Kommentarer