CHRISTMAS TAG

| Jennifer, Frågor/Svar

Hej finisar! Först och främst TAAAACK till alla fina kommentarer i förra inlägget och alla som hört av sig, ni är ju bäst bäst bäst!! Mår mycket bättre idag, däremot inte så bra att jag ville vistas i kommunaltrafiken så var nära på att ställa in mitt möte imorse. Men i sista sekund kom pappa som en räddare från ovan och skjutsade min till Fridhemsplan där mötet var. Efter mötet åkte vi och åt sushi till lunch innan han skjutsade hem mig igen.

Sen dess har jag bara tagit det lugnt hemma, läst bloggar och tittat på Homeland. Snubblade över en julig liten listan på Toves blogg, tyckte den var lite mysig såhär i juletider så tänkte att jag svarar jag med.

Hur firar du julen i år?
Den här julen kommer jag fira lite annorlunda tillskillnad från tidigare år. Först ska jag ha mysfrukost med pojkvännen och pussa honom hejdå innan jag ska till söder för att äta jullunch och titta på kalle anka med mina närmaste. På kvällen åker jag ut till Arlanda för att möta upp min bästavän och därifrån ska vi ta flyget till Bali. Om jag är taggad? Jo tack!

Brukar du handla julklappar i sista minuten eller i god tid?
Köper ALLTID julklappar i sista minuten. När jag tänker efter tror jag inte jag någonsin var varit ute i god tid när det kommer till julklappar. Är alltid ute sista dagarna och stress-shoppar!

Vad är det absolut bästa med julen?
Jag älskar julen, det är min absoluta favorithögtid! Gillar typ allt med julen, men det bästa är nog att alla är så glada ändå och att man får vara med familjen och bara mysa.

Favorit julgodis?
Hmm svår fråga, är nog inte så mycket för julgodis.. Men lussebullar är ändå väldigt mumisgt!

Favorit juldoft?
Älskar doften av julgran såklart. Även doften av clementiner, det associerar jag med jul!

Vad måste finnas på julbordet?
Potatis, köttbullar och korv (vego ofc!), paj och julmust är måsten!

Har ni jultomte?
Nej, det har vi inte.. Vi hade det för några år sedan när mina småkusiner var yngre. Då var Rebecka, Stinas bästavän, jultomte. Det var så kul att se hur glada dom blev när tomten kom. Och ännu roligare när det väl var dags för Rebecka att dela ut julklapparna haha!

Vad brukar du ha på dig på julafton?
Brukar ofta ha klänning på mig och något som känns juligt. Förra året hade jag en grön sammetsklänning och året innan det en annan röd klänning. Tycker man ska passa på att klä sig juligt dom få tillfällena man får haha.. I år ska jag troligen ha en röd silkesklänning!

Favorit julsång?
Mitt svar är självklart: Mariah Carey - All I want for christmas

Öppnar ni julklapparna på morgonen eller på kvällen?
Vi brukar alltid öppna julklapparna efter middagen, så på kvällen.

Vad framkallar mest julkänslor?
Åh allt som har med julen att göra, julmusiken, julbakningen och paketinslagning bara för att nämna några. Sen är det klart att även snön har en stor bidragande faktor! Hoppas verkligen det snötäcke som lagt sig nu håller fram till julafton!

Firar du helst julafton i Sverige eller utomlands?
Jag har inte firat jul utomlands tidigare så i år blir väl första gången. Men tror ändå jag föredrar att fira jul hemma. Kan tänka mig att det inte blir samma julkänsla när man är utomlands.

Favorit julfilm?
Oj svår fråga! Måste nog ändå svara The holiday & Love actually. Blir alltid glad när jag ser dom filmerna!

Stina och jag förra året i våra fina juldiadem haha..

Puss! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

Emilochsnobben
Emilochsnobben,
vem är vem 😊
nouw.com/emilochsnobben
Systrarnaq
Systrarnaq,
Stina till vänster och jag till höger! 😘
nouw.com/systrarnaq
Asaweeya
Asaweeya,
Ni är så fina! <3
nouw.com/asaweeya
Systrarnaq
Systrarnaq,
Tack finis! ❤️
nouw.com/systrarnaq
Isabell,
Så mysig tag 😊
isas.devote.se
Systrarnaq
Systrarnaq,
Visst!! Nu längtar man ju till jul 😍❤️
nouw.com/systrarnaq
Emilochsnobben
Emilochsnobben,
Ni är söta. 😘😊
nouw.com/emilochsnobben